Zvezdan Mitrović

bu sezon Telekom ve canaria bütçesi kaçtı abi biliyor musun, Eurocup kazanmak için çok uç bütçelere ihtiyaç var mı pek hakim değilim. 5 dolar bütçe olmalı söylemi refleksif bir şey oldu artık.

Yani 3 - 3,5 civarıdır Telekom'un geçmiş senelere göre bi tık daha aşağıdaydı bütçesi bu sene. Canaria'da da öyle pek maliyetli bir oyuncu yok. Ama tabi 3,5 - 4 milyon dolar ve doğru seçimler artık zorunlu. Sıkıldım her sene sezon içi 3-4 adam gelip gitmesinden

Ülkesi Karadağ'dan Türkiye'ye, Galatasaray basketboluna gelenler arasında Daron Russell değil de Onur Uncu gibi bir etki yaratır umarım. :) Şayet Ekim 2015-Eylül 2021 aralığındaki Karadağ vari bir temaşa oluşturursa da kolaylıkla Galatasaray basketboluyla özdeşleşir. :)

Aktörlüğümle de birleşen metaforik hoş geldin sonrası; Eurocup ve Fiba Şampiyonlar Ligi vakti zamanındaki Saporta Kupası-Korac Kupası türünden benzer iki Avrupa kupası algısı yaratıyorken Mitrovic'ten öncelikli beklentim daha önce kazanmış olduğumuz Eurocup'ın aksine Fiba Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşatması. İkinci Eurocup şampiyonluğu ve bu yol üzerinden ikinci kez doğrudan Euroleague katılımı beklentisini anlıyorum fakat bir para babasının sponsorluğuna veya sosyolojik dokusu hayli su kaldıracak olan salon inşaatına dek bana pek mümkün ya da arzu edilir gelmiyor.

Yerli piyasası bu sezon daha da yükselir iddialı takım sayısı giderek artıyor.
Bu sezon temel hata yabancı seçimleri ve yerli piyasasını fazla hafife almak oldu biz Karşıyaka değiliz oranın kimyası geleneği farklı her zaman dar kadroyla başarılı olmuştur Karşıyaka.
Bursa Telekom Bahcesehir Karşıyaka bütçesini bir nebze geçmeden nasıl başarı bekleniyor anlamıyorum 4m-4.5m maaş bütçesi olmalı yoksa şansa kalır.
5 yerli olsun hepsi katkı verecek çapta olsun. Yabancı konusunda 300-400 binlik oyuncuyla 600-700 binlik oyuncu arasında bazen pek fark olmuyor ya da 200 binlik oyuncuyla 300-400 binlik oyuncu arasında vb.

Pistolis başlığına bakmanız yeterlidir.
Pistolis Her masada kaybetti...
Yanlış oyuncu seçimi sonra yine yanlış oyuncu seçimi sezon içinde...
Staffla anlaşamaması
Staffın yetersiz olması
Oyuncularla Problem yaşaması
Oyun içinde yanlış zamanlamalar yanlış seçimler

Bu kadar hata içinde Pistolisin neresinden savunulcakki,Mitrovic hocada bu kadar hata yaparsa oda gider.

Hoca dogru işleri yaparsa bir kaç yerde tökezlerse ozaman şube idari olarak nasıl yönetiliyor ona bakarız..

Şube bu sene sahipsizdi, Pistolis Patron olmak istedi ama kapı önüne konuldu kendi ipini kendi çekti.

Ben şahsi fikrim Paradan çok bu seneki Huzursuzlukdan dolayı Dee'nin kaçtığını düşünüyorum

yahu bu kadar mı fark eder ya bir hocanin varlığı, bu öyle hocası değişen takımın verdiği reaksiyon değildi. baya hoca dokunmuştu takima. teşekkürler koç, 1'de 1'le başladık.

Başarılar koç, ben çok başarılı olacağını düşünüyorum, kimyamız tutacak.

Ancak eline en azından 4-5 milyon civarı bütçe verip Eurocup'dan devam etmemiz lazım ki hem camia silkelensin hem yerli havuzunda elimiz güçlensin.