Getirmeyi kim akıl etti bilmiyorum ama çok doğru bir isim. tabii mitrovic geldiyse hakkını da vermeli yönetim. minimum 4-5 milyon dolar bütçemiz olmalı gelecek sezon.
Turgay Zeytingöz.Getirmeyi kim akıl etti bilmiyorum ama çok doğru bir isim. tabii mitrovic geldiyse hakkını da vermeli yönetim. minimum 4-5 milyon dolar bütçemiz olmalı gelecek sezon.
Hiç Sanmıyorum kendi radarında olduğunu kendi listesinde Koray Mincinözlü,Halil Üner,Murat Özyer vardır.Turgay Zeytingöz.
abartma istersen. Turgay Zeytingözün Banvitte calistigi hocalara bak anlarsin nasil bir listesi oldugunu.Hiç Sanmıyorum kendi radarında olduğunu kendi listesinde Koray Mincinözlü,Halil Üner,Murat Özyer vardır.
İlk yıl, Banvit için fırtınalı geçmişti fakat Baldwin ve ekibi, gemiyi bir şekilde limana yanaştırmayı başardı. İkinci sezon öncesi hedefler yine büyük değildi. Banvit, başarılı olmak için bir sistem oturtmak gerektiğinin farkındaydı. Bu da zaman alacaktı. Baldwin, ikinci sezonunda takıma kendi transferlerini yaptı ve yolculuk başladı.abartma istersen. Turgay Zeytingözün Banvitte calistigi hocalara bak anlarsin nasil bir listesi
oldugunu.
Bu kadar zormu objektiv elestiri yapmak? Hatalarini söylemek baska, yerden yere acimasiz halde gecmisteki basarilini görmezden gelip sirf kötülemek baska.
Koçların Avrupalı oyuncu eklemeleri bence fark yaratıyor ancak Halilovic sertlik mi katacak oyun aklı mı çok üst düzey veya genç mi? Kafamda soru işaretleri olsa da saygı duymak ve görmek gerekiyor. Ben asıl Yeboah'a takıldım. Son gün bile gelişim liginden benzer oyuncular düşüyor.
Bunlar bir yana şu ana kadar koçla ilgili izlenimlerim çok olumlu. Bir izleyip görelim bakalım.