Erdal Avcı
Kayıtlı Üye
Salsa Basket, Baxter'in Bamberg Basket'le anlaştığını söylüyor.
Elenseydide o transferin olacağını düşünmüyordum ben bilmiyorum bence transfer bile yapılmayacakNilay KIZILOK' Alıntı:Ah su Efes elenseydi Santiago ilac olacaktı.![]()
Hakan Oksuz' Alıntı:Femerlingler gelirken,sıkıntılı kepez litvanyanın(iyi-yada kötü) guardını alırken Galatasarayımızın transfer sıkıntısı çekebilme ihtimaline ben inanmıyorum!
Valla hep bunun hayalini kurdum abla. Hatta derslerde kurduğum kadroların yıllardır banko pivotudur kendileriNilay KIZILOK' Alıntı:Ah su Efes elenseydi Santiago ilac olacaktı.![]()
Erdal Avcı' Alıntı:2-3 Sayfa geriye gidin ve Ünsal abinin yazdıklarını okuyun.
Bizim bu bütçelerle Marcus'u getirme şansımız yok.
Biraz da arz-talep meselesi. Kimi getirirsek getirelim sıradan bir Oyak Renault maçını bu takım maximum 3000 kişiye oynar. O da ucuz bilet , yoğun reklam , futbol maçının deplasmanda olması gibi noktaların olumlu olmasıyla alakalı olur.Sühan Cem' Alıntı:Aslına bakarsan GS yönetimi, "basketbol bizim için önemli bir branştır bu ülkeye basketbolu biz getirdik" derse garbajosa yıda getiririz... önemli olan bizim değil yönetimin şubeye nasıl baktığı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.