Dün yazmıştım galiba, beklediğim gibi Can Topsakal şubenin başına geçicek. Tahminim şubede Ekrem Memnun dışında herkes ile yollar ayrılacaktır, ki buna Ataman ve Özyer dahil. Gene tamamen tahmin yürütüyorum, bu hafta içinde Lemans elenince Erman Kunter koç olarak yüksek ihtimal gelir, Cem hocada yardımcısı olur. Ergin Ataman daçka veya milano arasında seçim yapıcaktır. Milano eğer yarıfinalde elenirse bence Ataman'ı getirmek için baya bastırırlar. Seneye ülker desteği olmayan bir fenerbahçe ile basketbolda kartlar yeniden dağıtılacak. İnşallah bizim şube doğru bir vizyon ile hareket eder. Yoksa playoff un hedef, yarıfinalin ise başarı olarak kabul edildiği bir anlayış şubeye hakim olursa, geçtiğimiz 10 boyunca harcanan tüm emeklere yazık olur. Bence burda esas görev taraftara düşüyor. Eğer biz her maç kemik bir 3-5 bin civarı bir ortalama tuturursak, yönetimde basketbolun külübün sırtında bir yük olmadığını anlar diye düşünüyorum. Öteki türlü ne akan ne kokan orta sıralarda debelenen bir erkek takımı ve kadın takımı bizi bekler.