Selçuk denen faydasızın ilk 18'de bile olmaması lazım. Bir sene top oynadı diye kulübü üstüne yapalım bari.. İnsanı futboldan soğutur.
Ched çok iyi topçu ama devamlılığı yok aşırı istikrarsız. Çok garip hatalar da yapıyor aynı zamanda. Aldığı paranın 2.2 olduğunu da unutmamak lazım, ben Chedjounun vereceği katkıyı Denayerin verebileceğini düşünüyorum. Ben olsam satardım. Savunma sorununun temelinin ön libero olduğuna katılıyorum ama Caroleün her ne kadar eksikleri olsa da gayet iyi bir sol bek bence. Linnes de bu kadar kötü bir oyuncu değil, savunması hiç çok iyi olmadı belki ama bence uyum sorunu yaşıyor Türkiyeye. Hal ve tavırlarından bile belli oluyor.Chedjouya neden bu kadar karşıyız ben anlamadım. Adam genelde insiyatif alan ender isimlerden. O son dakika da bile bir çok kişi topu ortalamaya çekinirken adam sneijder gibi orta yaptı. Ön libero gelirse defansif olarak sırıtmıcaz bence sorun stoperlerden çok orrasahanın direk geçiliyor olması. Beklerin kademe yapamaması. Linnesi geçtim Carole de net ters kademe nasıl yapılır bilmiyorlar..
Vallaha Chedjouyu istesek kesin satarız ama sözleşmesinin son senesindeki birine istediğimiz bonservisi bulamayız. Yıllık ücretini getireni ben kabul ederim. Denayer burayı isterse tutmaz City, gelir diye düşünüyorum ben. Olmazsa maliyeti uygun bir oyuncu bakılır.Emre biz oyuncu satamıyoruzayrıca denayerin gelmesi de zor sanki...
Kayserispor TD hakan Kutlu : Umut ile anlaştığını artık kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz demiş.Olcan'ı da istiyorlarmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.