Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Barcelona'da seneye Samuels, S. Lawal ve Vezenkov'un durumları ne olacak? Vezenkov genç ve yetenekli tutma ihtimalleri yüksek ama kontrat durumunu bilmiyorum. ACB'de süre buluyor ama EL'de de oynayabileceği bir takıma gitmek isteyebilir. Lawal ve Samuels'in sakatlık durumları da önemli.
Bir de takip edemediğim için soruyorum. Eski Prokom'lu Motiejunas NBA'da süre bulabiliyor mu? Avrupa'ya dönme ihtimali var mı?
savunmada Ndong katkısı verecek bir adam bu takımın şeklini çok değilştirir. Ona göre takımı kurarsın.
Aslında azıcık paramız olsa da Teodosic´i alabilsek ben çok begeniyorum onu. Aslında zorlasak gelir, taraftarımıza karşı da bir sempatisi var hem ama iste Napolyon boşuna dememiş para diye. Her şey para, keşke alabilsek Fener de çatlar malum kaç yıldır alamıyolar. ��
Seneye KSK küçülmeye gidecek Gabriel de ayrılır büyük olasılık nasıl olur 4 numara için?
3 milyon dolar iyi bir kadro için yeterli olur mu?Galatasaray doğru bir sponsorla,iddaa,tv geliri ile klübün minimum katkısı ile bu bütçe imkansız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.