Valla dostum yanıldığımı düşünsem söylerim ne ekmeğimi burdan kazanıyorum ne primimi burdan yapıyorum. Bu adamı beğenmek zorunda değilim ve beğenmiyorum da. Aynı lafları ben Zach Auguste'de de duydum gördük bizden sonraki kariyerini.
Mesela ben şunu anlamıyorum yok BCL'de lider çıkmışız da yok o olmuş da bu olmuş da. Aynıları geçen sene Ekrem Hoca'ya söyleniyordu 5-1 ile çıktığımız zaman, daha iyiyken, evinde Efes'i yenmişken. Kimse de çıkıp bu kadar yazmadı etmedi. İnsanların fikirlerine tahammül etmeyi öğren biraz. Sen beğeniyorsun ,ben beğenmiyorum. Üzerine hakkımda analiz yapıyorsun yok haksız olduğunu düşünen itiraf edemiyor falan filan. Biz kendi oyunumuzla lider çıkmadık, Oostende gitti sürpriz yaptı da çıktık. Şube yönetimleri de sizin gibi düşündüğü için bugün sorsan kendini başarılı görüyordur lider çıktık hala eleştiriliyoruz falan diye. Aynı hesap.
Kazandığı maçlarda kaybetmiş gibi eleştiri alıyormuş. Daçka'ya kaybedilen maç, şu maçın şuraya gelmesi, Çekmece maçındaki kötü oyun sizin için övünülecek bir şeyse buyrun övünün. İnsanlara karışmayın.
Valla ben bu şubede bir şeye karar vermiyorum, düşündüğüm neyse forum sınırları içinde onu yazıyorum. Umarım bir gün sen kulübün geleceğine karar verebilirsin. Zira yazdıklarımı ve beğendiklerimi kimseye karşı şekillendirmek zorunda değilim. Evet Pistiolis de eleştiriyi hak ediyor, Turgay Bey de hak ediyor, o da hak ediyor, ben de hak ediyorum, sen de hak ediyorsun başkası da hak ediyor. Bu kadar el bebek, gül bebek büyümenin anlamı yok.