Halil Sentürk
Kayıtlı Üye
Halkbankta Alanya maçını verdi.Maçı alsak 2. sıraya çıkacaktık 3. sıra da kaldık.
Bomboş yazıyorsun. 6 kişilik oynanan oyunda 3 kişi iyi oynuyor ve tek başına diyorsun. Bu trolü ne zaman atacak forum yönetimi gerçekten merak ediyorum?Tek başına derken Kovac-Ngapeth-Kaan maça damga vurdu demek istedim.
Kovac-Ngapeth-Kaan'ı durduramadık demek istedim.
As pasör çaprazı Luburic elini kırdığı için oynayamadı,yedek pasör çaprazı Kaan oynadı. Buna rağmen kaybettik demek istedim.
Zaytsev yerine manşet yüzdesi daha yüksek bir smaçör alınmalıydı argümanını en baştan beri dile getirdim demek istedim.
Başka soru?
Ngapeth sayı dengesinde +3 çıksa bile maç boyu çok fazla denge değiştirici unsur oldu. Zaytsev çıkar ngapeth koy bambaşka bi maç olurdu bizim adımıza. Yalnız sanki gsnin elinde çok imkan var da fbnin yok gibi konuşmanız saçma olmuş. Gsnin kenardaki isimlerine bi bakın istersenizNgapeth maçtan +3 ile çıktı beşinci sette son bölümlerde öldürdüğü birkaç top dışında etkinliği yoktu. Kovaç servise ikinci pasör ve sans vermediği smaçörü almak dışında bir şey yapmadı yapamazdı da zaten elinde malzeme o kadar biz işte böyle bir Fenerbahçe'ye kaybettik. Büyük bir antrenör dehasına dünya yıldızı bir oyuncunun büyük oyununa değil.
Cardoso sakat, kovar ve zaytsev kafada voleybolu bitirmiş 40a dayanmış isimler ki kovar da sezon başı sakatlıklar yaşadı. Konu ngapethin fenere gelme sebebi değil maç içerisinde bazen pasör olabilmesi bazen libero olabilmesi ve oyun zekasının maçta denge değiştirmesi konu. Fbde luburic sakatsa Kaan oynar bizde Patry sakatsa selim o yüzden iki takım arasında bi fark olduğunu sanmıyorum. Bütçe olarak da yakındır. Gs fbyi yenmeli çünkü denk güç ve ev sahibisin ama kadrosu fbden çok üstün falan değil. Fbnin kadrosunda 5 yabancı var sanırım yerlileri de çok alıyor. Galatasaray voleybol şube yetkilileri kötü bir kadro mühendisliği yaptı. Keşke zaytsev yerine biraz bekleyip leal alsaydık yarım sezon için. Sürekli yanlış tercihler yapıyoruz.Ngapeth kariyer boyunca smaçör oynamış bir oyuncu buraya yarım sezon yağlı kontrat için gelmiş bunu da gösteriyor zaten maç içi hâl ve hareketleri yoksa 8. Fenerbahçe'yi alayım da ilk dörde sokayım şampiyonluk kovalayayım derdi yok olmaz da zaten.
Zaytsev yıllarca pasör çaprazı oynamış sonradan smaçöre geçmiş bir oyuncu pasa girişlerinden anlaşılıyor zaten. Galatasaray'ın alternatifi var mı var Fransa liginin en iyisi diye Cardoso alındı tutmadı, Kovar geçirdiği sakatlık etkisi de olmuştur bekleneni veremiyor, Türkiye liginin şampiyon smaçörü diye alınan Atanasov vasat oynuyor özellikle defansta bekleneni kesinlikle vermiş değil bu şartlarda as pasör çaprazının sakatlığı bulunan bir takımı en kötü ihtimalle 3-1 geçmeli idik.
İstifada bir erdemdir.Hocamıza teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı...
Yaman kardeşim, bu amatör branşlardan bir cacık olmaz.Rakipler ligden çekilse, bu takım yine şampiyon olamaz.
Yeter yahu yeter.ziraat ,halk.arkas,fener ile son dönemde sanırım 41 maç mağlubiyet 37 galibiyet 4 .daha ne bekleniyor ki? Zormu iyi bir hoca getirmek.Maç sonucu : 3-1 hocam hiç şaşırtmıyor . seneye de devam etsinler .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.