2025-2026 Basketbol Süper Ligi

Efes Fener maçında ne olmuş öyle? 65 faul çalınmış takımlar 90 kereden fazla çizgiye gitmiş. 6 kişi faul problemi nedeni ile maçı tamamlayamamış. 3 saat falan sürmüştür maç. OKB hastası olan hakem mi atadılar maça ne yaptılar? :D

3.periyotta denk geldim, sonuna kadar izledim. Aradan çokça zaman geçmesine rağmen periyotlar bir türlü ilerlemedi. Ben de çok sıkıldım artık izlerken. Sanırım 2 buçuk saat civarı sürdü maç.
2 takım aleyhine de saçma sapan faul düdükleri izledim ama bazıları da gerçekten fauldü. Beko zaten pek bir şey oynamadı. Tarık gününde olduğu için şansa uzaktan salladıkları bile girince skorda kalabildiler. Larkin biraz kafaya koyunca büyük etki ediyor maça.

beşiktaş da bahçeşehir de maçı birbirine ikram etti ama sonunda bahçeşehir kazandı ve 2-1 öne geçti.

Dusan Alimpijevic beğendiğim bir koç daha iyi yerlere gelecektir. Sanki Oktay Mahmuti 20 yaş genç bir bedende yeniden doğmuş gibi.. Mahmuti'yi de çok severdim Alimpijevic'i de beğeniyorum. Fakat ikisi de tuhaf bir şekilde loser.

beşiktaş da bahçeşehir de maçı birbirine ikram etti ama sonunda bahçeşehir kazandı ve 2-1 öne geçti.

Dusan Alimpijevic beğendiğim bir koç daha iyi yerlere gelecektir. Sanki Oktay Mahmuti 20 yaş genç bir bedende yeniden doğmuş gibi.. Mahmuti'yi de çok severdim Alimpijevic'i de beğeniyorum. Fakat ikisi de tuhaf bir şekilde loser.
Loser Oktay mahmudinin 4 şampiyonluk 4 Türkiye kupası 1 vb kupası var. Tabikide bütçesel anlamda kıyaslanamaz mahmudi Efes'te yaptı bu işleri ancak şu andaki Efes'te deli gibi harcayıp havaya taş atıyor.

Loser Oktay mahmudinin 4 şampiyonluk 4 Türkiye kupası 1 vb kupası var. Tabikide bütçesel anlamda kıyaslanamaz mahmudi Efes'te yaptı bu işleri ancak şu andaki Efes'te deli gibi harcayıp havaya taş atıyor.
Mahmuti'yi gömmek için söylemedi. Can Akan, Mahmuti'nin bu hayatta ki en büyük hayranlarından biridir ☺️ Ergin Ataman karşısında biraz geri kalmışlığı var. Ondan bahsediyor sanırım.

Alimpievic'e de loser demek ne kadar doğru bilemedim. Adamın kaybettiği bütün finaller FB ye karşı. Kendisinde 3 kat yüksek bütçeli bir EL takımına karşı. Bir tek son Bourg finalini gerçekten kayıp hanesine yazarım ben.

Alimpievic'e de loser demek ne kadar doğru bilemedim. Adamın kaybettiği bütün finaller FB ye karşı. Kendisinde 3 kat yüksek bütçeli bir EL takımına karşı. Bir tek son Bourg finalini gerçekten kayıp hanesine yazarım ben.
Finallere gelmek, oynattığı oyun çok iyi bir koç olduğunu şüphesiz gösteriyor fakat finallerde o eşiği geçememek biraz loser olmakla en azından winner olmamakla ilgili olabilir.

Bursa ile de kaybettiği bir eurocup finali vardı sanırım. Bu finalleri kazanma olayı kariyeriyle ilgili önemli bir eşik 1986 doğumlu genç bir koç olduğu için bu eşiği de aşınca çok daha iyi bir kariyeri olacaktır.

Bazı koçlar ise daha kısmetlidir. Finale geldi mi bir şekilde kazanırlar. Ergin ataman Fatih terim Okan buruk Ekrem memnun bu konuya örnek olabilirler.-tabi ki Galatasaray’ın da ayrı bir winner kimliği var. Bu kulüpte Okan çevik bile Avrupa kupası kazandı.

Geri