Halil Sentürk
Kayıtlı Üye
Sezon başında ilkez bu kadar eminim şampiyonluk bence garanti bu sene demiştim öyle de oldu Türkiye’nin Bayern Münich’i olma yolunca hızla ilerliyoruz rakipler 4 yıldızı göremeden biz 6 olucaz gibi.
Mourinho yada Tedesco favorim. Jesus plase, İsmail Kartal sürpriz.Okan hocanın yerine kim gelmeli?
Onu da yazabilir misiniz?
Okan hocanın yerine Okan hoca gelmeli. Sizin yerinize kimse gelmese de olur.Okan hocanın yerine kim gelmeli?
Onu da yazabilir misiniz?
En son şampiyon olmuş yabancı hocan kim?Mourinho yada Tedesco favorim. Jesus plase, İsmail Kartal sürpriz.
Rize maçında taliscaya verilince fenerlilerin içine sinmiş midir.Bu şampiyonluk bu kadar zor olmamalıydı..
Benim için biraz da buruk bir şampiyonluk oldu bi Sevinç yaşamadım sadece rahatlama oldu bende bu seneki şampiyonluğu vermediğimiz için ..açıkçası dün akşam verilen penaltı da içime sinmedi…Böyle olmamalıydı rahat bit galibiyetle şampiyonluğu ilan etmeliydik…
Haklısın renktaşım fenere öyle penaltı çok verildi ama onlar benim gibi düşünmüyorlardır büyük ihtimalleRize maçında taliscaya verilince fenerlilerin içine sinmiş midir.
Darbe varsa penaltıdır bu kadar basit.Haklısın renktaşım fenere öyle penaltı çok verildi ama onlar benim gibi düşünmüyorlardır büyük ihtimalle
Şikeci kulübü yarışta tutmak için verilen penaltılar içine sindi mi?Bu şampiyonluk bu kadar zor olmamalıydı..
Benim için biraz da buruk bir şampiyonluk oldu bi Sevinç yaşamadım sadece rahatlama oldu bende bu seneki şampiyonluğu vermediğimiz için ..açıkçası dün akşam verilen penaltı da içime sinmedi…Böyle olmamalıydı rahat bit galibiyetle şampiyonluğu ilan etmeliydik…
Şikeci kulübü yarışta tutmak için verilen penaltılar içine sindi mi?
Sinmedi tabi fenere böyle onlarca penaltı verilmiştir.şampiyonluk maçında bu kadar zorlanmamız hem de ligin en kötü takımlarından birine karşı bu kadar zorlanmamız hevesimi kursağımda bıraktı..Şikeci kulübü yarışta tutmak için verilen penaltılar içine sindi mi?
Hangi heves? Galatasaray puan kaybetse de biz şampiyon olsak hevesi mi fenerli kardeşim? Allah başka dert vermesin.Sinmedi tabi fenere böyle onlarca penaltı verilmiştir.şampiyonluk maçında bu kadar zorlanmamız hem de ligin en kötü takımlarından birine karşı bu kadar zorlanmamız hevesimi kursağımda bıraktı..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.