2025-2026 Şampiyon GALATASARAY!

Başka şehirlerden veya sosyal medyadan nasıl gözüküyor hayat size bilmiyorum ama biz sokakta ve statta bu takım sayesinde 4 senedir o kadar mutluyuz ki. Tarih, başaranları ve kazananları yazar. Bu takımın hocasını ve futbolcularını çok seviyorum. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum.
Sosyal medya denen illet insanları çok değiştirdi. Sevinmeyi unuttular hep bir mutsuzluk yaratmaya çalışıyorlar.

Sezon başında ilkez bu kadar eminim şampiyonluk bence garanti bu sene demiştim öyle de oldu Türkiye’nin Bayern Münich’i olma yolunca hızla ilerliyoruz rakipler 4 yıldızı göremeden biz 6 olucaz gibi.

Okan hocanın yerine kim gelmeli?
Onu da yazabilir misiniz?

Bu şampiyonluk bu kadar zor olmamalıydı..
Benim için biraz da buruk bir şampiyonluk oldu bi Sevinç yaşamadım sadece rahatlama oldu bende bu seneki şampiyonluğu vermediğimiz için ..açıkçası dün akşam verilen penaltı da içime sinmedi…Böyle olmamalıydı rahat bit galibiyetle şampiyonluğu ilan etmeliydik…

Şampiyonlar ligi oynamak ve sonrasında ligi düşe kalka kapatmakta bir başarıdır. Bize yakın Lig frenkansinsaki Bodo ve karabağa bakin. Daha üst düzeyde Atletico Madrid , Ajax , Monaco , Liverpool gibi takımlara bakın bu işler kolay değil. 17 takımın komple düşman olduğu bir takımın bunu yapması çok değerli.

Mourinho yada Tedesco favorim. Jesus plase, İsmail Kartal sürpriz.
En son şampiyon olmuş yabancı hocan kim?
Türkiye'de kim?
Hatırlıyor musun kral.
Ha dersen ben Nisan'da havlu atayım sorun yok dersen problem olmaz.
Hangi dönemde fenere bjk ye dominasyon kurdun.
41 yaşındayım ünide iken japon bayrağı dalgası geçiliyordu.

Bu şampiyonluk bu kadar zor olmamalıydı..
Benim için biraz da buruk bir şampiyonluk oldu bi Sevinç yaşamadım sadece rahatlama oldu bende bu seneki şampiyonluğu vermediğimiz için ..açıkçası dün akşam verilen penaltı da içime sinmedi…Böyle olmamalıydı rahat bit galibiyetle şampiyonluğu ilan etmeliydik…
Rize maçında taliscaya verilince fenerlilerin içine sinmiş midir.

En son drogbalarla fenere Nisan'da Şampiyonluk vermiştik eleştirmek güzeldir eyvallah da 2002 de neler yaşadık bir hatırlayın.

Haklısın renktaşım fenere öyle penaltı çok verildi ama onlar benim gibi düşünmüyorlardır büyük ihtimalle
Darbe varsa penaltıdır bu kadar basit.
Rashica vurdu sonra darbe geldi penaltı oldu kural kuraldır.
Boey ofsayt diye gol iptal oldu ama görünen bunlar şikeci takım her maç kırmızı penaltı kimse şampiyon olsa konuşmayacaktı yapıyı yıktık diyeceklerdi. Bjk trabzon olsun bunlar olmasın o kadar net.

Nihayet... Son maç stresli geçti ama mutlu sona ulaştık. Tebrikler emeği geçen herkese. (y)

Geri