Muhammet Aydın
Yasaklı Üye
35 yasinda ne bombasi ya
3 oyuncuda veteran ve yaşı var. GeçinizFener Larkin, Braxton Key, Shavon Shields ile anlaştı haberleri düştü son 2 saat içinde
Genç deneyeceğimiz kesin33, 29 ve. 32 yaşındaki oyunculara yaşlı diyor muyuz artık?
Bu oyuncuların hepsi geniş rotasyonun oyuncusu. Hiçbiri 30 dakika oynayıp yük çekecek oyuncular değil. Bu açıdan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yaşlarının. Rotasyonu geçen seneye göre daha net oyuncularla büyütüyor Fenerbahçe. Geçen sene Bacot, Boston JR, Zagars'dan filan hemen hemen hiç katkı alamadılar. Bakarsan 3'ü de genç ama rotasyona etkileri olmadı.3 oyuncuda veteran ve yaşı var. Geçiniz
Evet Türkiye hakları Fenerbahçe'de. NCAA'ye giden oyuncularda oluyor bu durum. Zamanında da Doğuş Balbay'ı Efes getirirken Fener'e haklarından vazgeçmesi için buy out ödemişti. Zırva değil doğru yani bu durum. Atıyorum yarın 10 liraya anlaştık Fener aynı parayı verince oyuncu oraya gidiyor bize getirmek için Fener'in haklarından feragat etmesi gerekiyor.Ömer Faruk Yurtseven'in Türkiye hakları Fenerbahçe'de diye zırvalayanlar vardı. Sözleşme yenilemeyip ayrılan adamın hakları nasıl Fenerbahçe'de oluyor diye sorduğumda da gevelemişti arkadaş zaten. Türkiye ligi için 15 dakikanı kurtarır.
Maksimum 15 milyon bütçe koyabilirler. Fazla romantik bakılıyor. Bjk zaten ekonomik olarak bitik. Sadece onlar değil bütün takımlar bitik. Eurolig de yatırım yapan takımlar hep şirket ya da şahıs takımı. Partizan ve Kızılyıldız a da devlet yardım ediyor. Sermaye arttırımının bile çare olmadığı bjk nin 20 25 milyonlara çıkması hayal satmak. Daha öncede yazdım. Bu sene hevesini alır. Sezonu 7 8 galibiyetle kapatır. Efesin ve fenerin bile çok yıprandığı fikstürle lige havlu atar. -10 milyon borçla gelecek sezon eurocup a devam..Beşiktaş bile 25 milyon euro bütçe koyacakmış bu sene. Cedi ve Ömer Faruk'u alırlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.