Berk Özkaya
Kayıtlı Üye
Haj Bhania bu dalın Avrupa'daki en iyi coachlarindan biriymiş ona teklif götürülmüş bakalim degisim yapılacağı soylendi burada da köklü...
Keşke biraz daha açık yazabilseniz özellikle isimleri.Branşı sadece göz ucuyla takip eden biri için bile çözüm aslında çok uzak değil. Gözümüzün önünde bu işi yapabilecek, vizyon sahibi, çalışkan ve daha önce kendini kanıtlamış birden fazla insan var. Buna rağmen yönetim ya takımı sporu yeni bırakmış birine emanet ediyor ya da İngiliz, İspanyol ve İtalyan antrenörlerin peşinden koşuyor. Çünkü yanlış insanların yönlendirmelerine maruz kalıyorlar.
En çok da bunu anlamıyorum. Bu sezon yaşanan onca şeyden sonra hâlâ aynı sporcuların yönlendirmeleriyle hareket edilmesini ve yaşananlardan hiçbir ders çıkarılmamasını gerçekten anlamıyorum.
İsim vererek yönlendirme yapmak istemediğim için açık açık "şunu alın, bunu getirin" demiyorum. İstemeden de olsa dün iki isim yazdım.Keşke biraz daha açık yazabilseniz özellikle isimleri.
Engelsiz Aslanlarımızın bu sene ki kadrosu çok iyi olur kadroyu iyi kurduktan sonra şampiyonluğun gelmesi kolaylaşır.
O yüzden fener bu sene şampiyon oldu seneye inşallah iyi takım kurarız Anıl bey.Bizim kadromuz Fenerbahçe'den kötü değil, Beşiktaş'tan kötü hiç değil.
Yahu zaten mevzunun o olmadığını söyledikO yüzden fener bu sene şampiyon oldu seneye inşallah iyi takım kurarız Anıl bey.
Serhat beyin yazısını okudum sağolun açıklayıcı oldu.Yahu zaten mevzunun o olmadığını söyledik. Kadromuz fener kadrosundan iyi bile denilebilir. Fifi gibi bir oyuncuyu yerli kontenjanında kullanıyoruz en basitinden. Sorunumuz kadro sorunundan ziyade idari sorunlardır. Serhat Bey bu konu hakkında detaylıca çok güzel yazılar yazdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.