İsmail Şenol öyle bir enkaz bıraktı kiDemek ki problem İsmail Şenol değilmiş.
Benim bildiğim eski bütçeler yok artık. Ergin Ataman sonrası oyuncu koç seçimleri hep fiyasko oldu. İsmail de buna tüy dikti. Büyük bir revizyon lazım ve onun için herkes yine Ergin Atamanı bekliyorİsmail Şenol'un enkazı bıraktığı enkaz başka bir şey şu kadroyu kurmak bambaşka bir şey. Efes'in çok rezil sezonları oldu onlarda bile şöyle bir kadro kurmadı. Oralarda alınan oyuncular tutmadı, baş antrenörlerle yürümedi ama İspanya'nın eh işte bir oyuncusu alınmadı. Genç bir Türk oyuncu oynat daha iyi.
PAOK, Cedi transferiyle 24 takımlı Euroleague için yolunu yaptıAris ve Paok basketbola yatırımlarını arttırıyor. Biri başa Spanoulis'i diğeri Trinchieri'yi getirdi. Calathes, Khem Birch, Matt Morgan gibi EL'den eklemeler yaptılar. EL genişlerse ikisi girer. Doncic'in Roma'sı da talip olacaktır. İsrail'den de 2 Tel Aviv takımına Kudüs takımı da eklenmek isteyecektir.
Açıkçası ben NBA Europe'ın amacının Avrupa basketboluna bir yatırım yapmak olduğunu düşünmüyorum. Ya blöflerle bedavadan EL'ye ortak olmaya çalışıyorlar ya da EL'yi frenlemeye çalışıyorlar. Ben renkdaşların çoğunun aksine EL'nin marka potanisyelini ve gidişatını iyi görüyorum. İzlemekten en keyif aldığım basketbol organizasyonu, hatta tarafsız gözle izlemekten keyif aldığım rastgele bir maçı açıp baştan sonra izleyebildiğim tek organizasyon. Genişleme olursa kesinlikle her takımın her takımla oynadığı formattan vazgeçmemeliler. Gerekirse Nba gibi 2 konferans yapsınlar kendi konferansında deplasmanlı karşı konferansla tek maç oynansın. Basketbolsever olarakta temennim içinde bulunduğumuz, marka değeri daha da artmış, ortağı olduğumuz bir Euroleague...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.