Real Super Mario sonrası sorumluluk alacak oyuncu eksikliği yaşıyor. Takımı sırtlayacak oyuncuyu ben göremedim, Luwawu o sorumluluğu henüz alabilmiş değil.
Efes'in hücum hattı çok tehlikeli cidden ama Mike James yönetimi devreye giriyor. PJ Dozier'den kariyer senesi bekliyorum, fizik ve yetenek seti olarak pozisyonunda elit olabilecek bir oyuncu.
Zalgiris-Oly maçı çok zevkliydi. 22 kere üstünlük el değiştirdi ve Zalgiris'te Tubelis harika oynuyor. Neptunas- Rytas ve üstüne iyi bir Zalgiris kadrosunda sorumluluk alan genç bir Litvanyalı oyuncu olma gerçekten müthiş bir kariyer gelişimi. Fournier'in kritik üçlükleri maç sonunda üst üste sokması, Sterling Brown'un cevap vermesi ve kader topunda Valanciunas'ın patlaması, çok keyifli bir maçtı.
Barcelona da kötü görünen ekiplerden. Dubai-Barcelona maçında 2.çeyrekte oynadıkları şeyi herhangi bir lise turnuvasında oynanmasına lise koçları izin vermez.
Valencia ise giden sağlam oyuncularına rağmen tempolu oyun yapısından vazgeçmemiş.
19 Ekim NBA kontratları sonrası tabii ki değişiklikler olur ancak şu anki haliyle Real ve Barca'nın ciddi güç kaybettiği görülüyor. Barcada bir oyun eksikliği var, Real'de ise yıldız lazım.