Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Egonu 1 milyon alıyor şuan Ana C ne alıyor bilgim yok ama oda o kadardır bugünün alım gücüyle biter ama seneye piyasa ne olur bilmem talipler çok olursa fiyata artar.
Bu arada seneye Ana C., Arina ve Vargas; üçünün de sözleşmesi bitiyor. Eğer Fenerbahçe kadın voleybolu da nadasa bırakırsa büyük savaş çıkar bu üçü için. Vargas'a belki Eczacıbaşı ve Vakıfbank'ın ihtiyacı yok ama yine de isterler. Sırf pasaportu yeter sebep. Galatasaray'a buradan ekmek çıkar mı? Çıkarsa ne kadara patlar? 2 milyon dolar biraz zor gibi. Şu an Vargas 1.5, Arina 1 milyon alıyor. Ana'yı bilmiyorum. 2028 de bu ücretlerin üzerine %25-30 koyun en az. O da minimum.
Bu arada seneye Ana C., Arina ve Vargas; üçünün de sözleşmesi bitiyor. Eğer Fenerbahçe kadın voleybolu da nadasa bırakırsa büyük savaş çıkar bu üçü için. Vargas'a belki Eczacıbaşı ve Vakıfbank'ın ihtiyacı yok ama yine de isterler. Sırf pasaportu yeter sebep. Galatasaray'a buradan ekmek çıkar mı? Çıkarsa ne kadara patlar? 2 milyon dolar biraz zor gibi. Şu an Vargas 1.5, Arina 1 milyon alıyor. Ana'yı bilmiyorum. 2028 de bu ücretlerin üzerine %25-30 koyun en az. O da minimum.
Sylla, İlkin'in yanına bir yabancı smaçör daha alınacakmış. Ama pek bir beklentiniz olmasın yedek için alınacak. Ege Melisa Bükmen de belki bir çıkış yakalar.
Bongaerts bu hafta VNL de şiir gibi top oynattı ne zaman oyuna girse kaptanlık mı motive etti bilmiyorum ama çok temiz kaliteli oynattı bu hafta Hollanda takımını umarım bu sene bize de bu formda gelir ilk senesinde taraftarın gözdelerinden olmuştu bu sene ikinci devre performansı ile eleştiri aldı oldukça ama bu performansıyla gelirse bize yine taraftarın gözdeleri arasına girer.