2026-2027 Galatasaray Daikin

Gizem Giraygil istifa yazan salaklar var tabi. Konunun ne olduğundan dahi haberleri yok.
Gizem hanımda kariyerinin başında olmasına rağmen THY ve Eczacıbaşı gibi takımlarda görev almış CV si güçlü biri her şeyi menajere atmak saçma

lütfen bu forumda geçen sezonki gs daikin başlığına bakın kurulan kadronun ne kadar harika olduğunu teyit edin. o başlığa giderseniz alınmak istenen hatta anlaşılan ama taraftar tepkisiyle son anda alınmayan oyuncu isimlerine de bakarsınız. şampiyonlar ligine gideceğiz masalıyla çıkılan sezonda aynı yanlışlara nasıl düşüldüğünü görürsünüz. geçen seneki takım da koç da harika değildi, ki 5. olarak bunu doğruladık. sylla alarak harika kadro kurulmaz çünkü elimizde ülkenin en iyi komple smaçörü zaten var. takım ligde başarısız oldu, hocası da menajeri de gitti, olması gerektiği gibi. ayrıca tribünde kendisini istifaya davet eden taraftarın üzerine yürüyen kişilerin (bunu kendisi yapmamış olsa bile) bu camiada işi yok geçiniz o işleri. tek sorun kendisi değildi bence hala değil ama sorunlardan biri miydi? evet sorunlardan biriydi. efe örneği ise çok yanlış bir örnek olmuş. efenin Türkiye'ye dönmek istediğini ve kendisinin de Galatasaray'lı olduğunu herkes biliyor zaten. Jaeschke yerine smaçör zaten alınacaktı efe alındı. yönetime yazmanız çok manasız olmuş
Ne yazdığınız hiç anlaşılmıyor ama Avrupa Kupası kazanan takıma başarısız demek için voleyboldan bihaber olmak gerekir ki kazanmayı hedeflediğimiz tek kupayı almış olduk. Ligde bu takımın zaten hedefi yok.

Kimse yalan yapmasın geçen sene gayet iyi kadro kuruldu. Asıl hedef olan CEV de alındı.

Yönetim bu sene erkek voleybola yatırım yapma kararı aldı saygı duyuyorum hepsi bu.

Geçen sene hedef Cev Cup almak ve CL gitmekti Cev Cup aldık wild card ile de CL gittik aslında hedefleri tuturmuş olduk.Bu sene de bence iyi kadro kuruldu sadece kaliteli yerli bir pasör ve power yabancı smaçör şartı bu iki transfer yapılmadı bu bizi zora soktu umarım seneye eksikler kapanır.Çünkü Zeren’in wild cardı seneye de devam ediyor Zeren gitmek istemezse seneye de CL gitme şansımız yüksek.Bu sene zaten yüksek ihtimal çeyrek final görücez hatta en iyi grup birincilerinden olma ihtimalimiz yüksek final four da zorlama ihtimalimiz var ilk seneden CL de başarı kazanmış olucaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Oyuncumuz Sylla Avrupa Şampiyonasında en iyi smaçör ödülü aldı tebrikler.

Cibara Alexia hem smaçör hem pç olarak hazırlanıyor demişti hazırlık maçlarında smaçör olarak oynuyor Alexia şuan bu sene sık sık smaçör oynarken görücez gibi doğru karar.

Kuzeyboru maçının istatistiklerine bakınca ne kadar yanlış bir karar olduğunu görebiliyoruz.

Smaçörde Sylla ve İlkin'den kalan her süre, Melisa ve gelecek olan genç oyuncu tarafından rahatlıkla doldurulur. Melisa'nın hem karşılaması hem hücum yüzdesi daha yüksek. Yeni transferi de eklersek burada başka bir oyuncuya/denemeye ihtiyaç yok.

Akimova da as çapraz olacak ve bu takımı taşıyacak. Kalan oyuncular da kendi mevkisinde süre gelirse oynar ya da as oynayacağı takıma gider. Takımın hedeflerine erişmesi için en ideal planlama bu, istatistikler ortada.

Kuzeyboru maçının istatistiklerine bakınca ne kadar yanlış bir karar olduğunu görebiliyoruz.

Smaçörde Sylla ve İlkin'den kalan her süre, Melisa ve gelecek olan genç oyuncu tarafından rahatlıkla doldurulur. Melisa'nın hem karşılaması hem hücum yüzdesi daha yüksek. Yeni transferi de eklersek burada başka bir oyuncuya/denemeye ihtiyaç yok.

Akimova da as çapraz olacak ve bu takımı taşıyacak. Kalan oyuncular da kendi mevkisinde süre gelirse oynar ya da as oynayacağı takıma gider. Takımın hedeflerine erişmesi için en ideal planlama bu, istatistikler ortada.
Ben doğru görüyorum ya şuan as smaçör olamaz zaten daha çok yeni ama bence Alexia için ben yıllardır smaçöre geçmeli defans yeteneği yüksek diye yazıyordum.Şuan as smaçör düşünülemez ama gelecek zamanlar için şimdiden hazırlamak bence doğru karar daha 22 yaşına yeni girdi.Hemen ondan muazam smaçör katkısı bekleyemeyiz Ebrarın 2-3 sene sürdü alışması Antropova ilk senesinde batırdı özellikle VNL de hemen geçiş zor ama bence 1-2 sene oraya da alıştırmak onu mantıklı.

Ben doğru görüyorum ya şuan as smaçör olamaz zaten daha çok yeni ama bence Alexia için ben yıllardır smaçöre geçmeli defans yeteneği yüksek diye yazıyordum.Şuan as smaçör düşünülemez ama gelecek zamanlar için şimdiden hazırlamak bence doğru karar daha 22 yaşına yeni girdi.Hemen ondan muazam smaçör katkısı bekleyemeyiz Ebrarın 2-3 sene sürdü alışması Antropova ilk senesinde batırdı özellikle VNL de hemen geçiş zor ama bence 1-2 sene oraya da alıştırmak onu mantıklı.
Bu oyuncuların kendi pozisyonundaki performansları ve smaçörde denenmesi ile Alexia'daki durum arası benzerlik yok denecek kadar az.
Uzun boylular, hücum güçleri yüksek, üstelik Ebrar geçen sene bizim as smaçörler kadar iyi manşet aldı. Çaprazda beklenen hücum gücünü veremediği için smaçöre çekilmedi Antropova mesela, zaten voleybolun zirvesindeki bir takımın fantastik bir denemesi ve vasat performansı bile birçok smaçörden fazlasını verebilir.

Alexia neden smaçörde deneniyor, bunun açıklamasını ben merak ediyorum. Bize aradığımız power smaçör katkısını mı verecek? Çok büyük olasılıkla hayır çünkü çaprazda bile o hücum gücünü alamadık.

Teknik-taktik açıklaması nedir? Bu takımın koçu hangi eksiğimizi gidermek için bu kararı aldı? Hiç elle tutulur bir açıklama duyan oldu mu kendisinden? Cidden merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu oyuncuların kendi pozisyonundaki performansları ve smaçörde denenmesi ile Alexia'daki durum arası benzerlik yok denecek kadar az.
Uzun boylular, hücum güçleri yüksek, üstelik Ebrar geçen sene bizim as smaçörler kadar iyi manşet aldı. Çaprazda beklenen hücum gücünü veremediği için smaçöre çekilmedi Antropova mesela, zaten voleybolun zirvesindeki bir takımın fantastik bir denemesi ve vasat performansı bile birçok smaçörden fazlasını verebilir.

Alexia neden smaçörde deneniyor, bunun açıklamasını ben merak ediyorum. Bize aradığımız power smaçör katkısını mı verecek? Çok büyük olasılıkla hayır çünkü çaprazda bile o hücum gücünü alamadık.

Teknik-taktik açıklaması nedir? Bu takımın koçu hangi eksiğimizi gidermek için bu kararı aldı? Hiç elle tutulur bir açıklama duyan oldu mu kendisinden? Cidden merak ediyorum.
Bu yorumu gerçekten anlamadım çok mantıklı ele tutulur bir yorum değil hiçbir açıdan bence ama herkesin görüşü kendine tabi bekleyip görücez ama kolay iş değil 1-2 sene alışma süresi geçecektir ama ben çok umutluyum bu konuda zaman gösterecek bir kaç sene sonra durumuna göre yeniden konuşulur bu konu ama ben kesinlikle bu kararı destekleyen taraftayım.

bir hazırlık maçı istatistikleriyle 'hem karşılaması hem hücum yüzdesi daha yüksek' kararını vermek doğru gelmiyor bana. geçen seneki hücum istatistiklerinde kimin üstün olduğuna internetten bakabilirsiniz. aleksia geçen sezon bir maç smaçör oynadı sadece. hazırlık maçındaki karşılama istatistiklerindeki yüzdelerde de öyle aman aman bir fark yok. aleksia 34 top karşılamış, melisa 9. buna karşılık yüzdenin düşmesi de gayet doğal bile diyebiliriz. neden denendiği konusu da yönetimin beceriksizliği. ligde yabancı kuralı sahada 3. akimova, yuan yuan, bongaerts, sylla aynı anda oynayamıyor (kaldı ki ekstra yabancı smaçör de bakıyorduk bir ara). akimova as çaprazı bu takımın yazmışsınız ya, o zaman diğerlerinden birini kesmeniz lazım. aralarında en istikrarsızı bongaerts onu keselim dediğimizde de yedeği bambaşka problem. ligin ilk maçı olur 5. maçı olur sürpriz yaşamamak, eldekileri iyi kullanmak adına denenmiş olması gayet doğal. hazırlık maçları zaten bunun için var

bir hazırlık maçı istatistikleriyle 'hem karşılaması hem hücum yüzdesi daha yüksek' kararını vermek doğru gelmiyor bana. geçen seneki hücum istatistiklerinde kimin üstün olduğuna internetten bakabilirsiniz. aleksia geçen sezon bir maç smaçör oynadı sadece. hazırlık maçındaki karşılama istatistiklerindeki yüzdelerde de öyle aman aman bir fark yok. aleksia 34 top karşılamış, melisa 9. buna karşılık yüzdenin düşmesi de gayet doğal bile diyebiliriz. neden denendiği konusu da yönetimin beceriksizliği. ligde yabancı kuralı sahada 3. akimova, yuan yuan, bongaerts, sylla aynı anda oynayamıyor (kaldı ki ekstra yabancı smaçör de bakıyorduk bir ara). akimova as çaprazı bu takımın yazmışsınız ya, o zaman diğerlerinden birini kesmeniz lazım. aralarında en istikrarsızı bongaerts onu keselim dediğimizde de yedeği bambaşka problem. ligin ilk maçı olur 5. maçı olur sürpriz yaşamamak, eldekileri iyi kullanmak adına denenmiş olması gayet doğal. hazırlık maçları zaten bunun için var
Eylül farklı açılardan yeterli görülmeyebilir ama Bongaerts bu yabancı sınırında Sylla, Akimova, Wang üçlüsünden hiçbirini kesmeye sebep olacak bir pasör değil.

Takıma zaten iki yerli smaçör alındı. Geçen sezon olsa hadi neyse, iki yabancı + bir yerli vardı yedekte. Aslı'dan daha iyi bir yerli dahil olmak üzere iki yerli oyuncu var elde şu an. Bu açıklamalarda tatmin edici bir şey göremiyorum. Neyse fazla uzatmak istemiyorum, sürekli aynı şeyleri tekrarlamış olacağım ki anlaşıldığımı düşünmüyorum zaten.

Bu konu çok net evet bir power smaçör alınmalıydı çok çok geçe kaldılar Alexia da bu ışık var diye ona koştular ve Alexia bu sene orda çok linç yiyecek ve bizide zorlayacak bu kesin bir senede hiçbir pç hemen gelip Sylla kesebilecek bir performans kolay kolay veremez.Ama bence şuda kesin Alexia 1-2 sene içinde bence cidden çok iyi smaçör olabilir gerçekten bu ışık var boyu 1.90 smaçör için ideal hem arka hem ön turda iş yapabilecek bir boy manşet defansta yetenekli bunu zaten biliyoruz 1 senede orayı hal eder zaten blok servis olarak da süper bir isim hücumda da pç olduğu için tabi normal smaçörlerden iyi olacak.Bu sene için Alexia bence de batıracak çok fazla ama böyle böyle öğrenecek 1-2 sene içinde bence ısrar ederse iyi bir smaçör çıkar Alexia dan.

Geri