2026-2027 Galatasaray Daikin

Aslında yapılacak da basit ama biz mi basit görüyoruz bilmiyorum umarım gören takan olurda seneye fikir olur.Sylla maaşına onun yerine git Tolok al seneye de CL gidicez gibi wild card ile Britt maaşına git onun yerine Dilay al as oynamak ister genç daha smaçör yedeği olarak adam akıllı birini al başka eklemelerde olabilir ama biz beceremeyiz sadece bu 3 hamle geri kalanlarla devam bile yapsalar çok kaliteli takım oluruz ve hiçbir maliyet farkı olmaz kimin maaşı ile o piyasada o maaşa oynayabilecek isimlerde yazdım aynı paralarla böyle kadro kurarsın ama yapan yok.Tolok Dilay boşta seneye Tolok gönderimizi beğendi Dilay as oynayacak CL takımı ister illa Sylla Britt ikilisinin maaşına çok rahat da alırsın ikisini

Aslında yapılacak da basit ama biz mi basit görüyoruz bilmiyorum umarım gören takan olurda seneye fikir olur.Sylla maaşına onun yerine git Tolok al seneye de CL gidicez gibi wild card ile Britt maaşına git onun yerine Dilay al as oynamak ister genç daha smaçör yedeği olarak adam akıllı birini al başka eklemelerde olabilir ama biz beceremeyiz sadece bu 3 hamle geri kalanlarla devam bile yapsalar çok kaliteli takım oluruz ve hiçbir maliyet farkı olmaz kimin maaşı ile o piyasada o maaşa oynayabilecek isimlerde yazdım aynı paralarla böyle kadro kurarsın ama yapan yok.Tolok Dilay boşta seneye Tolok gönderimizi beğendi Dilay as oynayacak CL takımı ister illa Sylla Britt ikilisinin maaşına çok rahat da alırsın ikisini
Bu iki oyuncuyu alıp neyi başaracağız?

Neden sürekli boş hayaller peşinde koşuyoruz? Dilay'ı Eczacının bırakma gibi bir şansı yok.

Son düzenleme:
Dilay bence yedek olduğu için gelebilir.Ben zaten her zaman gerçekçi oldum genel kulüp gerçeklerini bildiğim için her zaman elit bir oyuncu gelmese de iyiyse sevinirim ama Dilay oluru olan bir transfer fenerde orro var vakıf da cansu eczacı da elif dilay as oynamak ve potansiyelini kullanıp tecrübe kazanmak istiyorsa as oynamalı bunun içinde THY veya GS en iyi seçenek oluru var ama Dilay ben Eczacı da kalıcam da diyebilir bilemeyiz bunlar varsayım

Son düzenleme:
Kulübün buraya verdiği değer bariz ben zaten hiçbir zaman hadi Arina alalım hadi Markova alalım demem ama bu sene yerli pasör transferi bu kadar geçe kalmayıp en azından Sıla alıp smaçörde eli yüzü düzgün rotasyona bir power smaçör gelse ben yine överim takımı ama şuan bariz bir pasör ve smaçör yedeği sorunu var ve bu çözülmezse bizi çok zorlayacak.Seneye de isterlerse kurtarırlar ama becerebilirler mi bilmem seneye tabi oyuncu maaşları artacak bugünün şartlarından aynı kadro korunup pasöre britt yerine dilay buse sıla üçlüsünden biri smaçöre sylla yerine tolok al melisa merve yerine de iki yabancı smaçör yedeği al ben yine ilk 3 zorlayacak bir takım diye överim yönetimi ama şuan kadro gereksiz şekilde katledildi ve buda geçe kalmaktan yerli pasör için erken reaksiyon alınsa Sıla mesela bize neden gelmesin CL takımıyız smaçörde genç yetenek bile alsak yabancı smaçöre bence laf yapmazdık ama çok çok geçe kaldık piyasada kimse kalmadı kalanda çok para istiyor bu kadroya yazık oldu biraz.

Son düzenleme:
Ha şunuda diyim yine şanslıyız ilk 3 giremez bu kadro 4 olur ilk 3 fark atacak bize gibi ama ilk 3 giremesek bile seneye zeren wildcard’ı ile yine ilk 3 takım gibi cl gidicez.CL de aşırı basit kura çektik çeyrek garanti ve yüksek ihtimal en iyi grup birincileri vakıf ve gs olacak o yüzden en kolay iki takımdan biri yüksek ihtimal rzewsow veya novara gelecek çeyrek de final four da görebiliriz.Ve final four büyük iş voleybola deli yatırım yapan fener senelerdir girmek için uğraşıyor giremiyor final foura yine kötü kadro kurduk ama bu sezon şanslıyız oldukça.

Son düzenleme:
Cibara'nın ipi ile kuyuya inilmeyeceği ortada lig bitince yazda ve güncel açıklamaları bunu teyit ediyor. Galatasaray’da belli kişiler voleyboldan el çektirilmeden uzaklaştırılmadan belirli ahbap çavuş ilişkileri kesilmeden başarı gelmez o açık bir şekilde ortada bu sene de bunun bu şekilde olacağı meydana çıktı zaten yapılan icraatlar da bunu doğruluyor.
Dilay bugün Eczacıbaşı’nın gözünün içine baktığı en çok yatırım yaptığı oyunculardan birisi neden Galatasaray’a gelsin ya da Eczacıbaşı neden Galatasaray’a versin şunu açık bir şekilde ifade edelim Eczacıbaşı‘nın mevcut takımında Elif ile dönüşümlü oynamak Galatasaray’ın mevcut takımında birinci pasör oynamaktan daha iyidir. Siz Egonu, Haak, Gabi, Markova alamayacaksınız ama Dilay'ı almayı düşüneceksiniz böyle bir şey mümkün değil. Ancak siz bu yukardaki oyunculardan birkaçını alırsınız Eczacıbaşı ’na denk hale gelirsiniz ve Dilay'a dersiniz ki gel bu takımla beraber sen de büyü takımı da büyüt bir yere gelelim bu arada tabii Eczacıbaşı kulübü ile de başkan düzeyinde konuşacaksınız ancak o zaman belki ikna edebilirsiniz Dilay'ı.

Anlaşılan antrenör konusunda da genç yardımcı antrenörümüzü kendisi henüz baş antrenör değil bana göre hafif gördüler ki sorumluluğu ona yüklemek adına kendisinin bu kadroya bu smaçör rotasyonuna onay verdiğini beyan ederek üzerlerinden sorumluluğu atma peşindeler takım teknik olarak zayıf zaten bunlar söyleniyor bir Şampiyonlar Ligi’nde kura şansımız var ama sahaya çıkıp oynamazsanız orada da gruptan dahi çıkamayabiliriz oynamak lazım ama takım zayıf ilk üç zaten mümkün değil dördüncülük de garanti değil.

Geri