2026-2027 Galatasaray Daikin

Kimse kimseyi ateşe atmıyor. Artık as çapraz değil ve GS'nin hedefleri doğrultusunda as olması da zor. İsterse as çapraz oynayacağı bir takıma gidebilir, böylece smaçör oynamak zorunda kalmaz.
Alexia zaten yedek olmak isterse ligde istediği takıma gider bizde de as olmamalı artık ona katılıyorum ilk 4 dışı takımlarda as oynar anca ama Ebrarın da smaçöre geçme neden hem mt de yedek kalması hem de lig de iyi takımlarda as oynayamayacak olmasıydı şuan Eczacı oyuncusu Alexia kariyeri içinde doğru bir hedef

Bu branş için heyecan duymuyorum ve umut beslemiyorum çünkü transfer dönemini rakiplerimize göre pasif geçirdiğimizi düşünüyorum yani tepedeki 3 takımla makası birazcık olsun kapattığımızı düşünmüyorum hatta THY’yi de tehdit olarak görüyorum mevcut durumda ligi 5.ya da 6 bitireceğimizi düşünüyorum inşallah yanılırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Çok saçma birşey yapılmış bence zaten gruptan biz çıkıcaz açık açık gruptan çıkarsak smaçör alıcaz görüştük çıkamazsak almıcaz demiş ama zaten çıkarız bu gruptan neden devre arasına kadar smaçörsüz oynayalım ki

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Hatta 2 transfer gelecekmiş galiba devre arası 2 bomba transfer gelecek belli ki gruptan rahat çıkarız ama neden ilk devre sürünücez anlamadım.Kısaca anladığım smaçör ihtiyacı yok lafı bir kolpa kendide demiş görüştük ama olmadı diye geçe kaldılar alamadılar devre arasına kadar iki isme imza atırıp getirecekler bunuda biz aslında geçe kalmadık CL grup sonucunu bekledik diye kapıyacaklar ama geç olsun güç olmasın zaten gruptan çıkarız ligde de ilk 4 yaparız gibi umarım gelenler iyi olurda lig de ilk 3 takım karşısında son etapta rezil olmaz cl de final four zorlarız.

Birini alacaklar bu net ama tepkilerden sonra kendini aklama açıklamaları olmuş biraz suçu atmış başkalarına gibi.En azından Derya ile ilgilenmişiz yedek kalmak istememiş iyi bir haber bu en azından akıl etmişler ama bir smaçör alınacak gi geçte olsa o rahatlattı.

Hem britt yerine pasör hem de smaçör gelecekmiş bu sefer helal olsun diyelim geçte olsa olumlu işler ilk devre sürünücez ama ikinci devre iyi takım olucaz gibi.

klasik cibara söylemidir 'gerekirse ekleme yaparız'. ben tokum, yiyene afiyet olsun

bu sefer gerekirse gibi değil cl de gruptan çıkarsak alıcaz demiş.Kısa ve öz geç kaldıkları için alamdılar devre arası alıp bakın biz geç kalmadık gruptan çıkmayı bekledik çıktık diye aldık bizim hatamız geç kalmışlığımız yok diye hatasını kapıyacak neyse olacaksa geç olsun onada okeyiz artık.

Bu şube yönetimi tepeden tırnağa değişmediği sürece beklentiye girmenin hiçbir anlamı yok. Bugün bir kez daha gördük.

Hadi diyelim gruptan lider çıktı Galatasaray. Kimi alacaksın fark yaratacak? Kimi alacaksın da ligdeki üçlü ve CL de Imoco ile yarışır hale geleceksin? Mesela Sylla yerine rakiplerindekilere benzer kim var? Bir tek sağlıklı Li Y. Y. Başka biri yok. Wu falan hikaye, alakası yok. CL de oynamış oyunculardan birini (Misal Tolok, Ana C. vs) zaten alsan bile oynatamazsın. Sadece ligde oynayabilir. CL de oynamamış iyi smaçör olsa olsa ya Çin liginde olur ya da LOVB de. Ki müzmin sakat Li Ying Ying haricinde öyle bir isim yok. Belki Brezilya'lı Helena Wank. Mehmet Cibara gaz almış bence sadece. :D

Hatta 2 transfer gelecekmiş galiba devre arası 2 bomba transfer gelecek belli ki gruptan rahat çıkarız ama neden ilk devre sürünücez anlamadım.Kısaca anladığım smaçör ihtiyacı yok lafı bir kolpa kendide demiş görüştük ama olmadı diye geçe kaldılar alamadılar devre arasına kadar iki isme imza atırıp getirecekler bunuda biz aslında geçe kalmadık CL grup sonucunu bekledik diye kapıyacaklar ama geç olsun güç olmasın zaten gruptan çıkarız ligde de ilk 4 yaparız gibi umarım gelenler iyi olurda lig de ilk 3 takım karşısında son etapta rezil olmaz cl de final four zorlarız.
Bomba mı? Kim olabilir bomba? Pasöre Mirkovic Smaçöre saçma sapan birini bulurlar zira kimi alacaklar yani kimse yok

Smaçör zaten bulamazlar da gidip pasöre wolosz da alsan takımla uyum sağlaması herkesin istediği pası öğrenmesi hep sıkıntılı süreçler. Böyle kritik bir konu sezon ortasında mı çözülür?

Ben açıkçası dehşet büyük oyuncuların geleceğini düşünmüyorum şahsi fikrim ama iki bölgeye kesin transfer olacak gibi konuştu pasörde direkt as oynayacak birini smaçörde de eh iştelik bir power smaçör geleceğini düşünüyorum şahsi fikrim çok geçe kaldılar büyük hatta oldu ama en azından smaçörde yedeksiz oynamaktansa devre arasında gelmesi de bir nebze okey artık.

Bu beyefendi her plansız planlama sonunda aynı açıklamaları yapıyor. İki sene önceki sezon sonu 2025 mart civarı kadın basket ve kadın voleybol için yaptığı açıklamaları bulabilirsiniz. Bilmeyenler için hatırlatayım. Kadın basket ligde yarı final+eurocup çeyrek yaptı. Bu beyefendi eurocuptan elendikten sonra yarı final yapsaydık bir oyuncu daha alacaktık dedi ve ligde de final yapamadık. Peki o zaman neden ocakta yana yakıla oyuncu aradınız. Yarı final yapamadık diye mi alınmadı, ocak ayı geldiği ve oyuncu bulamadığınız için mi yapılmadı. Her sene aynı söylemler. Şu an bulamadığınız kimi bulacaksınız ocakta söyleyin de bilelim. Şöyle olursa transfer yaparız, yaparız ama koçların istemesi lazım. Cibara kandırma artık bu taraftarı. Hangi branşı yönetirse o branşın en büyük problemi yine bu beyefendidir.

Geri