2026-2027 Galatasaray Daikin

Arkadaşım sen bu kadar saçma konuşarak ne elde etmeye çalışıyorsun? amacın ilgi çekmekse daha çok salak pozisyonuna düşüyorsun haberin olsun. Bigarelli ve İlkin başkanın istifasını istesin ne demek?
Abi işin üzücü tarafı gerçekten yönetime tepki koyabileceğimiz durumlar böyle saçma durumlar yüzünden ciddiyet dışı kalıyor.
Önce terbiyeni takın. Sonra durumu konuşalım.

Benim yazdıklarım açık ve basit. Dursun Özbek'in başkanlığındaki 5. sezona girdik Kadın Voleybolda. Ve kadın voleybolu ülke çapında bu kadar büyürken bizim takımın bütçesi bir türlü ilk 2'yi geçtim ilk 4 bütçe arasına giremedi. Kaptan İlkin Aydın'a verilen sözler tutulmadı. Koç Bigarelli'ye de yeterli kalitede ve değişiklik yapabileceği kadro verilmedi. Kadronun ortalama kalitesinde büyük sorunlar var. Pasörde Bongaerts'in yarı kalitesinde (belki de daha düşük) Eylül Karadaş alındı. Smaçörde ise kaptanın ve Myriam Sylla'nın kalitesiyle Ege Melisa Bükmen'in ve Merve Tanyel'in kalitesi arasında sıradağlar kadar fark var. Eğer bütçemiz çok daha fazla olsaydı bu iki pozisyonda da kaliteli seçeneklerimiz olur ve ona göre rotasyon yapabilirdi Bigarelli. Sylla kötü günündeyken bu kadar oynamaz, İlkin'de her sette 1 kez dinlenme fırsatı bulurdu. Ama olmadı ve bütçesi bizden büyük Türk Hava Yolları'nda karşı nefesimiz yetmeyerek yenildik. Bu yenilgi de sadece Dursun Özbek'e ve yönetimine yazar. Bu takıma fazladan 1-2 Milyon Euro bütçeyi hor gördüler.
Abicim bak butceden bahsederken biraz yönetimin açıklamalarını takip et. Vakıfbank ve eczacı sadece kadın voleybol üzerine kadro ve bütçe veren 2 kulüp üstelik kendi markalarinin inanılmaz reklamını yapıp bütçe konusunda hiçbir zaman geri adım atıyorlar muhtemelen harcanan paranın bir kisminida vergi yönetiminde bir şekilde değerlendiriyorlardir. Galatasaray onlarca branşı binlerce sporcusu olan bir kulüp sen ve senin gibi arkadaşlar her branşta 20 milyoneuro para harcansin diyor yakın zamanda Mehmet cibara açıklama yaptı zaten bu şekilde bir rekabete bu kulüplerle giremeyiz diye haklı mı? Kesinlikle hakli. Şimdi neden haklı olduğunu futbolda yapılan yanlış transferleri vs vs binlerce şeyler yazıp kelime kalabalığı yapmayalım.

Geri