Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avrupanın kralı olduk mısrasını da değiştirmek gerekir ama. Hocaya kağıt üstündeki bu başarı üstünden eleştiri getiremem çünkü artık Şampiyonlar Liginden düşme yokken ŞL kazanacak değiliz. Yarı final oynatsa mısra değişmez ama.
Bernardo silva tabi ki muhteşem bir oyuncu ama 30 yaşın üstündeki oyunculara o paraları vermek yanlış transfer stratejisi.. Daha genç oyunculara yönelip bonservise yatırım yapıp düşük maaşla oyuncu alınması taraftarıyım.
Bernardo Silva ve Karetsas'ın isimlerini okudum. Bernardo Silva isim olarak heyecan veriyor ama Karetsas'ı alırım.
Ayrıca bir yerde Shaktardaki Kaua Elias ismini okudum. Fm'de çok iyi topçu oluyor. Tabi ki gerçek hayat direkt Fm değil ama belli ki potansiyelli bir oyuncu.. Bu sezon almıştım takımıma son birkaç gündür isminin bizimle alındığını gördüm. 20-25'e verirlerse direkt alırım.
Karetsas çok acayip bişey. 18 yaşında olduğuna bakmayın Nhaga gibi gelişimini beklemeyeceğiz direk katkı yapmaya başlar geldiği anda. Ama bize düşeceğini sanmıyorum.
İşe stoper tandemi ile başlanmalı. Akabinde sol bek ve orta saha transferleri , daha doğrusu değişimleri yapılmalı. Özellikle Rafa Silva tarzında bir 10 numara getirmezsek Mertens'i bir sezon daha çok aramaya devam ederiz.