2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Salih Özcan transferi de övülmüş. Elin tavuğu kaz gözükürmüş. Bruno yazan arkadaşlar maaşı geçtim yaşına ve premier ligden 30 yaş üstü çıkanların haline hiç bakıyorlar mı? Elbette hayır. Sürekli olarak geçen sezon asist kralı oldu diye satılmaya çalışılıyor. Bruno Fernandes kötü futbolcu ya da beğenmiyorum demiyorum çünkü birini istememek bizde beğenmeme olarak anlaşılıyor. Bruno buraya gelirse dökülür ve nasıl sözleşmesinden nasıl çıkarız diye karalar bağlarız. Uzun süre Premier Lig'de oynamış ve 32 yaşında futbolcu 33'ünden gün alacak ve bağlanması beklenen para sezonluk 20 milyon avro.
Can Uzun'a ise 15 milyon geçmeyecek bir bonservis belki verilebilir. Frankfurt'un sattığı oyuncuların kariyerlerine bakın.
Nagelsmann denen yetersizi Okan Buruk yerine düşünenler var.

Salih Özcan gayet iyi oyuncu. Bitik Kaan ve İlkay dan iyi.

Salih Özcan transferi de övülmüş. Elin tavuğu kaz gözükürmüş. Bruno yazan arkadaşlar maaşı geçtim yaşına ve premier ligden 30 yaş üstü çıkanların haline hiç bakıyorlar mı? Elbette hayır. Sürekli olarak geçen sezon asist kralı oldu diye satılmaya çalışılıyor. Bruno Fernandes kötü futbolcu ya da beğenmiyorum demiyorum çünkü birini istememek bizde beğenmeme olarak anlaşılıyor. Bruno buraya gelirse dökülür ve nasıl sözleşmesinden nasıl çıkarız diye karalar bağlarız. Uzun süre Premier Lig'de oynamış ve 32 yaşında futbolcu 33'ünden gün alacak ve bağlanması beklenen para sezonluk 20 milyon avro.
Can Uzun'a ise 15 milyon geçmeyecek bir bonservis belki verilebilir. Frankfurt'un sattığı oyuncuların kariyerlerine bakın.
Nagelsmann denen yetersizi Okan Buruk yerine düşünenler var.
Kaandan kötü mü kral.

Okan Buruk'un en büyük sıkıntısı bu kadar başarısına rağmen bence karakter olarak güçlü alfa bir figür olmaması. O yüzden bence hiçbir zaman büyük bir teknik direktör olamayacak. Arda'nın bu konuda önü bence çok daha açık.

Galatasaray kötü yönetiliyor başkan ve yönetim her sene iki ay kupayla gezerek şampiyonluk kutluyor, muazzam bir rekabet var. Hoca ise oyuncuları rahat ettirmek üzerine bir figür, oyuncuları rahat ettireyim onlarla ilişkilerim iyi olsun diyerek son 4 yılda FB'den kadro anlamda çok üstün olmamızın ekmeğini yiyerek şampiyon oldu ve bence ilk iki şampiyonluğun temelinde olan Erden Timur'un yarattığı momentumu kullandı. Okanball ben bugün hocayım diyebiliyorsa bence bunu Erden Timur'a borçlu ve hatta Dursun Özbek yönetimi de hala devam eden varlığını Erden Timur'a ve o dönemde verilen doğru kararlara borçlu..

Hocada şöyle bir sıkıntı var Lemina da kalsın icardi de kalsın herkes kalsın. Hoca varlığını oyunculara çok borçlu hissediyor ve şu da kalsın bu da kalsın amcam da kalsın kafasında.. Fakat Galatasaray kadrosu yaşlanıyor, bazı dönüşümleri başarılıyken yapman gerekiyor. Dibe vurduktan sonra herkes dönüşüm yapar. Hem kadro yaşlanıyor, hem oyuncular doyuma ulaşıyor. Özellikle bu sezon Galatasaray kadrosunda sağlam bir revizyon yapmalıydı. Hoca bizim kadromuz iyi diyor ama sen yerinde sayıyorsun, rakiplerin gelişiyor. Bence şampiyonluklar bazı sıkıntıları çok fazla örtüyor.

Fener iyi transferler yapıyor. Bence bu sezon bu anlamda ligde favoriler ve şampiyonluğa da çok açlar.. Açlık bu konuda çok önemli bir parametre.. Ben Okan hoca'nın sözleşmesini uzatmaz teşekkür eder ve farklı bir heyecanla bir kadro dönüşümü yapardım ama böyle zayıf bir yönetim elbette böyle bir karar veremezdi.. veremedi de.. Galatasaray'da her şey iyi görünse de bence kamyon duvara doğru yavaş yavaş gidiyor.

Bu arada bahsettiğim şey şampiyonluk değil sadece.. Tabi ki herkes her sene şampiyon olamaz ama Galatasaray gelişmeli.. Eksiklerini kapatmalı, oyununu güçlendirmeli.. 4. şampiyonluk oyun anlamında en zayıf şampiyonluktu.. Bunun yeterince önemsenmediğini düşünüyorum. Galatasaray gelişmeli özellikle şampiyonlar liginde süreklilik anlamında gelişmeli kulüp maddi anlamda büyümeye devam etmeli. Yoksa mesele her sene şampiyon olmak değil. Kimse her sene şampiyon olamaz ama oyuncu profilini değiştirmeli, kadronu geliştirmeli, kaliteli bir şekilde gençleştirmeli ve her şeyden önce oyununu geliştirmelisin.

Sonuç olarak Okan Hoca ile bunları yapabilir miyiz sanmıyorum. Keşke sportif anlamda zirvedeyken, maddi anlamda gelişiyorken Jurgen Klopp gibi bir hocayla böyle bir dönüşümü yapabilseydik. Klopp gibi bir dönüşüm yapamayacaksak ki Almanya'nın hocası oldu en az 5-6 sene orada çalışır, orta vadede Pochettino'yu, Nagelsmann'ı takip etmeli, Arda Turan'ın gelişimini yakından izlemeliyiz.

Durumu virgülüne kadar çok güzel betimlemişsiniz. Bire bir katılıyorum ve uzun zamandır da ara ara yazıyorum bunlardan bazılarını. Çözüm konusunda da sizinle aynı düşünüyorum. Hele de henüz her şey batmamışken ama batmanın da sinyallerini bilhassa son sene dibine kadar yaşamışken... Fakat insanlar sezon içinde bunları yazınca , ''Troller, GS düşmanları'' deniyor bazı çoluk çocuk tarafından.
Ek olarak; 4 senedir şampiyon yapan birini bu topraklarda GÖNDEREMEZSİNİZ !

Dediğiniz gibi; ilk sene ve ikinci sene çok iyiydi. Fakat 3.sene Osimhen olmasa bitmiştik. Son sene zaten son dakika kendi evimizde güç bela alınan mucize Antalyaspor maçı ile sezonu ancak kopartabildik.

Oyuncular doymuş, kadro bitik, sahada futbol namına 3-5 maç belki izledik ligde. Avrupa desen; evimizde kapalı gişe taraftarla kazanıp, deplasmanlarda hayalet olduk, bittik.

Bütün bunlara rağmen 3-4 hafta sonra lig başlayacak ama ortada ne bir değişim emaresi ne de bir transfer var. Zaten yapılan genç transferler de Ziraat kupası dışında forma şansı bulamıyor.

Ben muhasebeci değilim bruno istiyorum brahim istiyorum.
Adamların hücum hattı gelişiyor.

Sadece lige odaklanacak standart bir 10 numara bile işimizi görecektir. Önünde sürekli koşan, pres yapan Osimhen var ,onun için büyük fırsat gelecek olanın kariyer sezonu yaşamaması imkansız.

İcardi lemina kalırsa ne alacak planlama yok.

Yine Fenerbahçe övülmüş, Okan Hoca gömülmüş. "Okan Hoca Icardi'nin kalmasını istiyor" diye yalan haber yapılmış. Oysa röportajında tam tersini açıkça belli etmis. Hatta daha da ileri giderek, "Hiçbir oyuncu yedek kalmak istemez ama Galatasaray daha önemli." diyerek Icardi'ye net bir mesaj vermis. Ama tabii algı yapmak için yine "Okan Hoca Icardi'nin kalmasını istiyor" söylemi üzerinden itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

Salih Özcan, Doğan falan övülmüş. Gerçekten komedi gibi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın böyle transferler yapıp agresif başlaması da gayet normal. Sonuçta yıllardır şampiyon olamıyorlar.

Bizim ise kadromuzun ana iskeleti zaten belli. Yabancı kontenjanı da dolu. Davinson Sanchez'i Dünya Kupası'nda izledik; şu anda ligin en iyi stoperi bizde. Singo da Dünya Kupası'nda çok iyi oynuyordu, sadece ufak bir sakatlık yaşadı. Sol stoper transferi de zaten yapılacak. Okan Hoca bunu açıkça söyledi.

Orta saha rotasyonunda Torreira, Lemina, Sara, İlkay ve Nhaga var. Üstüne farklı profilde Lesley de eklendi. Biz zaten 4-2-3-1 oynuyoruz ve bu oyunculardan ikisi aynı anda sahada olacak. Rotasyon fazlasıyla yeterli.

Okan Hoca ayrıca hücum hattına üç transfer yapılacağını da açıkladı: yedek forvet, 10 numara ve sol kanat.

Sane gibi değerli bir oyuncu bizde olmasına rağmen sürekli eleştiriliyor. Bir hafızanızı yoklayın; geçen sezon Sane'nin yaptığı kaç asisti takım arkadaşları harcadı?

Asıl ilginç olan ise Galatasaray taraftarının üst üste dört kez şampiyon olmuş bir takımın neredeyse hiçbir şeyinden memnun olmaması. Bir de yine "kadro gençleşmeli", "takım tamamen değişmeli" söylemleri başladı. Arda Turan övülüyor. Pochettino yazilmis, gittigi hic bir büyük takimi sampiyon yapamamis adam :) Aynısı zamanında Riera için de yapılıyordu. Antrenman editleri hazırlanıyor, "Şöyle çalıştırıyor, böyle çalıştırıyor." deniliyordu. Sonra Eintracht Frankfurt'a gitti ve altı ay sonra gönderildi. İki üç antrenman editi görünce bu kadar gaza gelmeyin.

102 99 lu sezona dönersek şampiyonlar ligi varken direnemeyiz.
Ve hücum hattın osi dışında skor veren adam yok
Adamlar dengeliyor

Lesley uzerine 4 adam daha alinacak dedi Okan hoca ben bu sayının artacağını dusunuyorum ya da umuyorum diyeyim...
Yedek Forvet, 10 mumara, Kanat-Forvet birde stoper dusunulen ama ben ekstradan sag-sol bek ve yine de ne olursa olsun ortaya bir isim daha alınması gerektiğini dusunuyorum.

Ben yaşı 30+ ve pahalı transferler yerine genç, basarıya aç, atletik oyuncular alınmasından yanayım.

Bu dogrultuda Lesley transferini de dogru bir hamle olarak görüyorum.

Geri kalan transferler (Gönlümden geçen) : Ponomarenko, Reijnders (veya F.Ruiz), Enciso , Can Uzun ve Sol stoper
Gitmesi gerekenler : G.Sara, Kaan, İcardi, Günay, A.Kutucu

Ama birde şöyle düşünmek lazım on numaraya iyi bir yıldız transferi fırsat olarak çıkarsa aynı osimhende olduğu gibi neden 1 yıl kiralık olarak alınmasın.Kiralık oldu mu hem limitinden yemiyor hem de çok fazla bonservis parası vermemiş oluyorsun.Benim bu dediğim sadece 10 numara transferinde geçerli.Bu oyuncular kim olur mesela bruno fernandes, brahim diaz, valverde (bu biraz daha zor ama olabilir), jamal musiala, phil foden olabilir tıpkı osimhende olduğu gibi.

Profesyonel futbolcu lesley chimuanya ugochukwu'nun, kendisi ve kulübü burnley football & athletic company limited ile futbolcunun şarta bağlı satın alma opsiyonlu olarak 2026-2027 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup, geçici transfer bedeli 3.000.000 gbp olarak belirlenmiştir.

Şarta bağlı satın alma opsiyonu bedeli 22.500.000 gbp'dir.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2026-2027 sezonu için net 2.650.000 eur sabit ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Maaşı Burnley'de aldığıdır muhtemelen. Keşke şartı da açıklasaydınız.

Geri