2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Barış+Sara+Jakobs 100 milyon Euro civarına satardım.Leao+Kaliteli 8+kaliteli 10+u23 sol bek+Apoyla değişimli oynayabilecek hızlı bir defans alırdım
Ne yazık ki bu isimleri satıp da yerine hemen oyuncu alacak bir ekip olmadığı için yani geçmişte Banega'yı almaya gidip Fernando'yu satanlar gibi.

Bu sara-yunus-torreira orta sahasıyla mahvederler seni Şampiyonlar liginde.Torreira çok yalnız kalıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Futbol konuşulacak bir durum görmüyorum.
Hakemlerde kendilerini belli ettiler.
Bu sene bitmez.
Allah Okan hoca ve oyuncuların yardımcısı olsun.
Kart lige yansıtılır muhtemelen eğer küfür de varsa. Hazırlık maçında manasız gereksiz bir sinir harbi yaşanmasını da anlamıyorum. Hazırlık maçı bu yahu daha fazlası değil. Kaleci seçimi hariç bir hata yok. Arda neden oyuna girdi diye zırvalayanlar görüyorum.

Bu takım; Yunus, Barış, Sara ile gol atamaz ; Abdülkerim, Jakobs, Sallai ile savunma yapamaz. Torreira, Lemina ile de futbol oynayamaz.
Bunu gören hoca da ısrarla aynı oyuncularla hayaller kurup sözleşme uzatıyorsa herkese müstahak. Sen daha ne Yunus'u yedeğe çekebiliyorsun ne de Lemina yerine Nhaga koyabiliyorsun. Villareal biraz becerikli olsa 1-7 bitecekti maç.

Torreira geçen sene 2.yarı benden bu kadar demişti zaten. Birçok maçta devre arasında sakatım diye çıkmıştı. Maçı bir daha seyredin. Sadece Torreira' yı takip edin. Hiç birşey yapmıyor. Lemina'ya üstelik 1 m.euro zam yaparak 2 senelik sözleşme vermek nasıl açıklanabilir? Bu gece olumlu olan tek şey Cankat. Ne yazık ki o da 3.kaleci ve 2.kaleci olmazsa gitmek istiyor.

Bu takım; Yunus, Barış, Sara ile gol atamaz ; Abdülkerim, Jakobs, Sallai ile savunma yapamaz. Torreira, Lemina ile de futbol oynayamaz.
Bunu gören hoca da ısrarla aynı oyuncularla hayaller kurup sözleşme uzatıyorsa herkese müstahak. Sen daha ne Yunus'u yedeğe çekebiliyorsun ne de Lemina yerine Nhaga koyabiliyorsun. Villareal biraz becerikli olsa 1-7 bitecekti maç.
Hocam bunları yazarken ciddi mi yazıyorsun?
Adama transfer yapılmıyor farkında mısınız?
Adam belki kendince böyle gözdağı veriyor.

Cidden Okan hocayı hak etmiyoruz.
4 sene üst üste şampiyon yaptı sağolsun.
Konuşulanlar doğrudur ve umarım istifa eder.
Bizde 3.4.5.olalım biraz da.
Belki o zaman kendimi geliriz.

Negatif enerji dolu takım. Oyuncular sinirli, hoca sinirli. Yönetime büyük iş düşüyor. Erden Timur gibi pozitif bir adam lazım.

Hocam bunları yazarken ciddi mi yazıyorsun?
Adama transfer yapılmıyor farkında mısınız?
Adam belki kendince böyle gözdağı veriyor.

Cidden Okan hocayı hak etmiyoruz.
4 sene üst üste şampiyon yaptı sağolsun.
Konuşulanlar doğrudur ve umarım istifa eder.
Bizde 3.4.5.olalım biraz da.
Belki o zaman kendimi geliriz.
Anca Okan Hoca’ya sallar, bu yönetim oyuncu satabiliyor mu onu sorgulamaz. Okan Hoca olmasa Icardi’yle bile sözleşme uzatacaktı bu Dursun Özbek. Medya önünde başkanı taraftarın önüne attı, sırf bu yüzden bile Dursun Özbek’in Okan Hoca’ya kinlenmiş olması çok muhtemel..

Adama son gün Cuesta’yı getiren bunlar değil mi? “Hocam, sadece bunu ikna edebildik” diye Cuesta’yı getirdiler son gün.
Doue’yi alamayıp gidip Jelert’i aldılar. Transfer dönemlerini hatırlayın nasıl isimler geçiyor, son gün gelenlere bir bakın.

Hazırlık maçlarında kötü olduğumuzda sezona iyi giriyoruz genelde. Umarım öyle olur diyelim. Yönetim tahminimce FB'nin CL'den elenmesini bekliyor. Bu durumda CL'den gelecek ekstra parayla transfer yapılır. Şu an için kontenjan sıkıntısı var, para sıkıntısı var mı yoksa transfer için başka bir şey mi bekleniyor bilemiyorum. Lemina'nın sözleşmesinin uzatılması kulübü yönetenlerin konfor alanlarından çıkamadıklarını gösteriyor. Bu durum da transfer obezliğini getiriyor. Geçen sezon harcadığımız para 160 milyona yakındı. Her yıl takım rekor transferlerle yürüyecekse genel menajere ve hocaya gerek kalmaz zaten.

Bir de şu var ki ne zaman işler ters gitse onu bu istedi şunu bilmem kim aldı diye haberler çıkıyor. Bu takımın bir hocası var. Transferler ya doğrudan onun tarafından istenir ya da transfer komitesi ona oyuncu önerir (Aslında menajerler öneriyor). Düşük profilli hocalara bile zorla oyuncu veremezsin. Şu aşamada öldük bittik demek çok saçma geliyor bana.

Hazırlık maçlarında kötü olduğumuzda sezona iyi giriyoruz genelde. Umarım öyle olur diyelim. Yönetim tahminimce FB'nin CL'den elenmesini bekliyor. Bu durumda CL'den gelecek ekstra parayla transfer yapılır. Şu an için kontenjan sıkıntısı var, para sıkıntısı var mı yoksa transfer için başka bir şey mi bekleniyor bilemiyorum. Lemina'nın sözleşmesinin uzatılması kulübü yönetenlerin konfor alanlarından çıkamadıklarını gösteriyor. Bu durum da transfer obezliğini getiriyor. Geçen sezon harcadığımız para 160 milyona yakındı. Her yıl takım rekor transferlerle yürüyecekse genel menajere ve hocaya gerek kalmaz zaten.

Bir de şu var ki ne zaman işler ters gitse onu bu istedi şunu bilmem kim aldı diye haberler çıkıyor. Bu takımın bir hocası var. Transferler ya doğrudan onun tarafından istenir ya da transfer komitesi ona oyuncu önerir (Aslında menajerler öneriyor). Düşük profilli hocalara bile zorla oyuncu veremezsin. Şu aşamada öldük bittik demek çok saçma geliyor bana.
Artık ekstra para diye bir şey yok. Galatasaray tekte katılsa bizim ligden 5 takımda katılsa para aynı para. Fener'in elenip elenmemesiyle alakası yok.

Sebahattin Şirin Serhat ulueren ve f Altaylı büyük bi komplodan bahsediyor .. ya dursun Özbek içindeyse kulüp kapatılmalı..

Artık ekstra para diye bir şey yok. Galatasaray tekte katılsa bizim ligden 5 takımda katılsa para aynı para. Fener'in elenip elenmemesiyle alakası yok.
Evet, yeni havuz gelirleri sistemine göre bu uygulama kalkmış. Epey karmaşık hale gelmiş ama daha adilane.

Geri