2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Zaten belli olan eksikler hazırlık maçında da bir kez daha ortaya çıktı.

İyi bir 10 numara şart. Sara çok iyi bir 8 numara. 10 numara transfer edildiğinde Sara, 8 numarada çok daha verimli oluyor. Yüksek bir teklif gelmediği sürece kesinlikle satılmamalı.

Sol stopere de hızlı, ayağı temiz bir oyuncu şart.

Yusuf Sivaslıoğlu henüz 16 yaşında ama saf yetenek. Avrupa kulüpleri yakında peşine düşer. Tam anlamıyla bir mücevher. Yıllar sonra Ozan Kabak'tan sonra altyapıdan böyle özel bir oyuncu gördüm.

Lesley yeni nzonzi miz?

Lesleyi kim istedi merak ediyorum net bir şekilde 19.maçtan sonra oynamayacak ne yazık ki adam ağır çöp.

Lesleyi kim istedi merak ediyorum net bir şekilde 19.maçtan sonra oynamayacak ne yazık ki adam ağır çöp.
Ben de öyle düşünüyorum bence Chelsea yapmış diye çok da bilmedikleri bir oyuncuyu aldılar. Opsiyonunun kullanılacağını hiç sanmıyorum.

Ben de öyle düşünüyorum bence Chelsea yapmış diye çok da bilmedikleri bir oyuncuyu aldılar. Opsiyonunun kullanılacağını hiç sanmıyorum.
30 verecektin Trabzona verseydin barş halen daha nhaga oynamıyor sinir oluyorum.

Luis Campos gibi Andrea Berta gibi Hugo Viana gibi bir sportif direktör getireceksin ve futbolun yönetimini onlara bırakacaksın.
Galatasaray artık büyük bir bütçe, Osimhen Barış uğurcan gibi önemli asetlerin var. Simitçiyle Otelciyle olacak işler değil. Daha profesyonel yönetilmen gerekiyor. Eskiden çok daha küçük bütçeleri yönetiyordun bir şekilde oluyordu ama artık olmaz. Paranla rezil olursun.

Tabi ki Önder Özen bu seviyede değil ama o bile fark yaratıyor. Beşiktaş modelini daha doğru buluyorum. Futbol aklı kesinlikle gerekli. Simitçi'nin Otelci'nin futbol aklıyla Galatasaray yönetilemez.

okan efendi hiç de oyle demedi, uzun zamandır takıp ettikleri bir oyuncu oldugunu, takımda bulunmayan bir profil ve oldukca yetenekli oldugunu ballandıra ballandıra anlattı.Yersen tabi.Sonuc çöp olan 30 milyon euro.

Geri