2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Kadroda yapılanma gerekirken beceremeyeceklerini bildikleri için ertelediler. En azından kapasitelerini biliyorlar , o da bir şey! Anlaşılan o ki taraftar tatil yaparken yöneticiler ve profesyoneller de tatil yapmış.

En basitinden Osimhen'in yedeği yok, Okan Hoca Ada Yüzgeç'e güveniyor diyeceğim aklıma Günay tercihi geliyor, olsa olsa güvendiği Halil Dervişoğlu olur diye afakanlar basıyor beni. Ama bu arada Barış Alper'in olduğu yere ciddi bonservis bedeli ödeyerek +4'e uymayan yabancı almaya çalışıyoruz.

2000-2001 sezonunda olduğu gibi 5 sene üst üste şampiyon olmamamız için herkes elinden geleni yapacak gibi görünüyor, Galatasaray yöneticileri dahil!

Dursun Özbek ve çevresi hakkında çok ciddi şüphelerim var.

4 yıl üst üste şampiyon olmuş , 5. şampiyonluk için en büyük aday olan ve en büyük limiti olan Galatasarayı icraatları ile dibe indirdi. Bravo başkan. :((

Yahu bu takıma 4-5 mantıklı transfer 5.sampiyonluk demek.. Ama bilmiyorum, Galatasaray Lisesi mezunu bu adam kripto Fenerli mi acaba diye düşünüyorum.

1996-2000 sonrası 5. şampiyonluğumuzun engellendiği gibi bir durum var..

İçimizdeki İrlandalılar ve dışımızdaki hainler..

Sizi de yeneceğiz.

Çünkü Allahın adaleti şaşmaz..

Hocam bunları yazarken ciddi mi yazıyorsun?
Adama transfer yapılmıyor farkında mısınız?
Adam belki kendince böyle gözdağı veriyor.

Cidden Okan hocayı hak etmiyoruz.
4 sene üst üste şampiyon yaptı sağolsun.
Konuşulanlar doğrudur ve umarım istifa eder.
Bizde 3.4.5.olalım biraz da.
Belki o zaman kendimi geliriz.
Sezon basi hazirliklari agir antrenmanlarla gecerse takim bir muddet istenen randimani gosteremez. Oyuncular istedikleri hareketleri yapamaz. Ancak bunun faydasi sonradan ortaya cikar. Kuslarin avrupa maclari dolayisyla erken sezon acup erken forma girmesi cok aldatmanali. Simdiden yorum yapmak icin biraz antrenman tekniklerini bilmek lazim

Beşiktaş Trossard-Vlahovic
Fenerbahçe Greenwood-Lukaku
Trabzon Salah-Nunez yaptı.

Bizde tık yok.

Bize ikinci forvet lazım. Fener 33 yaşındaki lukakuyu 6 milyona alırken biz niye düşünmüyoruz. 33 yaşında adam Osimhen'in arkasında kalmayı o kadar problem yapmayacaktır. Yani bizim bir oyuncuya teklif yollamamız için 30 milyondan mı başlaması lazım? 30 milyondan başlayıp teklif yollayıp almamamız mı gerekiyor?

Haber görüyorum Leao için en son yapılan 40 milyon euroluk teklif reddedildi Milan 50 istiyor, Galatasaray başka teklif yapmayacak diye. Bunlar tam yönetim üfürmesi dostlar alışverişte görsün haberleri gibi geliyor.

40'ı veren 50'yi de verir. 10 milyon için mi bu rezillik yaşanıyor? Yoksa biz teklif yaptık rererörrrööö gibi oyalama taktikleri mi bunlar? Darwin Nunez niye düşünmedik mesela? ki Nunez Forveti de yedekler zaman zaman kanata da atarsın. Bu arada özellikle trabzona tebrikler bu iki transfer için..

Nasıl bir strateji izliyorlar muhtemelen kendileri de bilmiyor.
Bir açıklama da yapmıyorlar.
Taraftarla dalga geçiyorlar.
Olacak iş değil.

Bruno Fernandes hayali satan basın mensupları var. Şahsen 30 yaş üstü kariyerinin çok uzun bir zamanını Premier lig'de geçirmiş futbolcuların transferine karşıyım. Bir anda patlıyorlar çünkü ve geri dönüşü olmuyor. KDB Napoli'de döküldü tıpkı İlkay'ın biz de iyi başlayıp döküldüğü gibi. O lig futbolcunun posasını çıkarıyor son bir iki damla bir nektar kalıyorsa da bir sakatlıkta o da kuruyor. KDB'de bize konuşuluyor ve korkum bunlar gidip alırlar.
Yapacakları basitti oysa. Orta sahaya 25-26 yaşlarında iki tane doğru düzgün futbolcu. Kanatlara bir tane genç, Osimhen'in arkasına da bir tane 30 yaş üstü yedek olmayı dert etmeyecek kaşar.

Sebo Reis ne yapmaya çalışıyor.
Millete olmadık malzeme veriyor.
Amacı nedir acaba?
Aklıma kurtlar vadisinde ki pala sahnesi geldi.

Geri