2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Kadroda yapılanma gerekirken beceremeyeceklerini bildikleri için ertelediler. En azından kapasitelerini biliyorlar , o da bir şey! Anlaşılan o ki taraftar tatil yaparken yöneticiler ve profesyoneller de tatil yapmış.

En basitinden Osimhen'in yedeği yok, Okan Hoca Ada Yüzgeç'e güveniyor diyeceğim aklıma Günay tercihi geliyor, olsa olsa güvendiği Halil Dervişoğlu olur diye afakanlar basıyor beni. Ama bu arada Barış Alper'in olduğu yere ciddi bonservis bedeli ödeyerek +4'e uymayan yabancı almaya çalışıyoruz.

2000-2001 sezonunda olduğu gibi 5 sene üst üste şampiyon olmamamız için herkes elinden geleni yapacak gibi görünüyor, Galatasaray yöneticileri dahil!

Dursun Özbek ve çevresi hakkında çok ciddi şüphelerim var.

4 yıl üst üste şampiyon olmuş , 5. şampiyonluk için en büyük aday olan ve en büyük limiti olan Galatasarayı icraatları ile dibe indirdi. Bravo başkan. :((

Yahu bu takıma 4-5 mantıklı transfer 5.sampiyonluk demek.. Ama bilmiyorum, Galatasaray Lisesi mezunu bu adam kripto Fenerli mi acaba diye düşünüyorum.

1996-2000 sonrası 5. şampiyonluğumuzun engellendiği gibi bir durum var..

İçimizdeki İrlandalılar ve dışımızdaki hainler..

Sizi de yeneceğiz.

Çünkü Allahın adaleti şaşmaz..

Hocam bunları yazarken ciddi mi yazıyorsun?
Adama transfer yapılmıyor farkında mısınız?
Adam belki kendince böyle gözdağı veriyor.

Cidden Okan hocayı hak etmiyoruz.
4 sene üst üste şampiyon yaptı sağolsun.
Konuşulanlar doğrudur ve umarım istifa eder.
Bizde 3.4.5.olalım biraz da.
Belki o zaman kendimi geliriz.
Sezon basi hazirliklari agir antrenmanlarla gecerse takim bir muddet istenen randimani gosteremez. Oyuncular istedikleri hareketleri yapamaz. Ancak bunun faydasi sonradan ortaya cikar. Kuslarin avrupa maclari dolayisyla erken sezon acup erken forma girmesi cok aldatmanali. Simdiden yorum yapmak icin biraz antrenman tekniklerini bilmek lazim

Beşiktaş Trossard-Vlahovic
Fenerbahçe Greenwood-Lukaku
Trabzon Salah-Nunez yaptı.

Bizde tık yok.

Bize ikinci forvet lazım. Fener 33 yaşındaki lukakuyu 6 milyona alırken biz niye düşünmüyoruz. 33 yaşında adam Osimhen'in arkasında kalmayı o kadar problem yapmayacaktır. Yani bizim bir oyuncuya teklif yollamamız için 30 milyondan mı başlaması lazım? 30 milyondan başlayıp teklif yollayıp almamamız mı gerekiyor?

Haber görüyorum Leao için en son yapılan 40 milyon euroluk teklif reddedildi Milan 50 istiyor, Galatasaray başka teklif yapmayacak diye. Bunlar tam yönetim üfürmesi dostlar alışverişte görsün haberleri gibi geliyor.

40'ı veren 50'yi de verir. 10 milyon için mi bu rezillik yaşanıyor? Yoksa biz teklif yaptık rererörrrööö gibi oyalama taktikleri mi bunlar? Darwin Nunez niye düşünmedik mesela? ki Nunez Forveti de yedekler zaman zaman kanata da atarsın. Bu arada özellikle trabzona tebrikler bu iki transfer için..

Nasıl bir strateji izliyorlar muhtemelen kendileri de bilmiyor.
Bir açıklama da yapmıyorlar.
Taraftarla dalga geçiyorlar.
Olacak iş değil.

Bruno Fernandes hayali satan basın mensupları var. Şahsen 30 yaş üstü kariyerinin çok uzun bir zamanını Premier lig'de geçirmiş futbolcuların transferine karşıyım. Bir anda patlıyorlar çünkü ve geri dönüşü olmuyor. KDB Napoli'de döküldü tıpkı İlkay'ın biz de iyi başlayıp döküldüğü gibi. O lig futbolcunun posasını çıkarıyor son bir iki damla bir nektar kalıyorsa da bir sakatlıkta o da kuruyor. KDB'de bize konuşuluyor ve korkum bunlar gidip alırlar.
Yapacakları basitti oysa. Orta sahaya 25-26 yaşlarında iki tane doğru düzgün futbolcu. Kanatlara bir tane genç, Osimhen'in arkasına da bir tane 30 yaş üstü yedek olmayı dert etmeyecek kaşar.

Sebo Reis ne yapmaya çalışıyor.
Millete olmadık malzeme veriyor.
Amacı nedir acaba?
Aklıma kurtlar vadisinde ki pala sahnesi geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hoca 2 tane güçlü 11 istiyorum dedi.
Önce 5 transfer olacak dediler.
Şimdi de 3 e düşmüşler.
Allah sizi ıslah etsin.

Bence hoca elinde ki malzemeye göre oynamalı artık
10 numara sevdasından Vazgeçmeli
Al Raindersi

Sara Rainders Toreria

Lemina osimhen Barış

4 3 3 oyna

İroni yaptı ama ne yeri ne zamanı. Maalesef yanlış işler
ironi yaptığından çok da emin değilim. Sebo reis dediklerine göre ya akp'lidir ya mhpli.. Bu iki siyasal oluşum zaten şu anki sürecin merkez noktası. Yani baya inanarak söylüyor da olabilir zira genel başkanları da aynı şeyi söylüyor.

Galatasaray Osimhen'i 65m euro'ya satmaya hazır gibi haberler çıkartılmaya başladığına göre Osi gidici olabilir. Öyle bir durumda asıl şenliği izleriz. Yönetim bir hafta önce haber yaptırıyordu 130m isteriz 200 isteriz gibi:) 65'e filan satmak çok şuursuzca olur ama bu yönetimden de beklenir.

Diğer taraftan hesaba bloke konma meselesi, 9 numarayı kabul etmedi, kaptanlığı istemedi gibi haberler yapılıyorsa Osi de gitmeye yer yapıyor olabilir. Fakat burası Galatasaray satmıyoruz kardeşim sana büyük yatırım yaptık diyebilmeleri lazım ama diyemezler büyük ihtimalle.

10 tane yetişkin, 4 tane de U23 sınırında kullanabileceğimiz yabancı oyuncu hakkımız var. Şu an boş olan kontenjanımız 1 yetişkin ve 2 U23.

Bana göre transfer gereken yerler:

Sağ bek: Singo’ya güvenip yola çıkamam. Sallai lig için gayet iyi, Avrupa için net değil.

Sol stoper: Ben Apokerim’den razıyım. Fakat arkasına veya yanına kesinlikle rotasyon oyuncusu şart.

8 numara: Ya Sara’nın yanına ya da Sara’ya upgrade gerekli. Başka oyunu yönlendirebilen, akıllı bir oyuncumuz yok.

10 numara: Herkesin malumu. Olmazsa olmaz.

Sol kanat: Barış’ın rotasyonunda hiç kimse yok. Fırsat çıkarsa Barış’ın önüne adam alıp Barış’ı sağ tarafa da atabilirsin.

Forvet: Osimhen’in ayağına taş değse yedeği yok.

Ben hiç şımarıklık yapmadan 6 adam lazım diyorum. 2 tane U23 kontenjanımız, 1 tane de yetişkin yabancı hakkımız var.

Lesley normal şartlarda kötü oyuncu değil bence. Fiziksel olarak büyük bir oyuncu. Form tutması zaman alır. Fakat form tuttuğu dönemde bile Galatasaray standardını yukarı çıkaracak adamın Lesley olduğunu düşünmüyorum. Lemina’yı upgrade etmemiz lazımdı. Ciddi bir devamlılık problemi var. Onu da tercih etmedik. Böylelikle zaten 6 numarada eksik kaldık.

Bunun dışında katkı sağlayacak bir yerli oyuncu da görmüyorum. Nasıl çıkacaklar bu işin içinden? Büyük olasılıkla bu saatten sonra çıkamayacaklar.

Avrupa için baktığımızda gurbetçi oyuncular yabancı sayılıyor. Kaan Ayhan, İlkay ve Günay 17 kişilik yabancı listede yer alacak. Biz bu saatte bile Günay üzülmesin diye altyapıdan yetişmiş Jankat’a söz veremiyoruz. Kaan kırılmasın diye bonservisi elinde olan Salih Özcan’a gidemiyoruz. Aral Şimşir 12 milyon Euro’ya giderken rakibimize müsaade ediyoruz.

Gerçekten matematik bu kadar ortadayken nasıl işin içinden çıkacaklar?

ironi yaptığından çok da emin değilim. Sebo reis dediklerine göre ya akp'lidir ya mhpli.. Bu iki siyasal oluşum zaten şu anki sürecin merkez noktası. Yani baya inanarak söylüyor da olabilir zira genel başkanları da aynı şeyi söylüyor.
Maalesef ironi yapmamış

Galatasaray Osimhen'i 65m euro'ya satmaya hazır gibi haberler çıkartılmaya başladığına göre Osi gidici olabilir. Öyle bir durumda asıl şenliği izleriz. Yönetim bir hafta önce haber yaptırıyordu 130m isteriz 200 isteriz gibi:) 65'e filan satmak çok şuursuzca olur ama bu yönetimden de beklenir.

Diğer taraftan hesaba bloke konma meselesi, 9 numarayı kabul etmedi, kaptanlığı istemedi gibi haberler yapılıyorsa Osi de gitmeye yer yapıyor olabilir. Fakat burası Galatasaray satmıyoruz kardeşim sana büyük yatırım yaptık diyebilmeleri lazım ama diyemezler büyük ihtimalle.
Bizi yıpratmak ve takımı karıştırmak için herseyi yapıyorlar. Görsel ve yazılı medya onların elinde. Troller vasıtasıyla boyle ciddiyetsiz , yalan, yanlış haberler yapıyorlar ***. Bu sene göruyoruz, az biraz parlamış çocuklar için 40-50 milyon Eurolar isteniyor. Değil 65, Osimhen satılık fiyatı 165 desek alacak bircok takım kuyruk olur.

Ya bari şu Martinelli + Nwaneri ikilisini Arsenal’den alın da bir işe yarayın.

Beşiktaş Vlahovic + Trossard aldı.
Trabzonspor Salah gibi bir oyuncu aldı, büyük ihtimalle Darwin Nunez’i de alacaklar.
Fenerbahçe ise Greenwood, Aké, Lukaku gibi bilinen ve yıldız isimleri kadrosuna kattı.

Galatasaray transfer yapmadıkça takımda huzursuzluk oluşur. Hele ki Osimhen ve Sane gibi yıldız oyuncular, rakiplerin böyle isimler getirdiğini görüyor ve ister istemez takımı ve yönetimi sorguluyordur. “Biz neden güçlenmiyoruz?” diye düşünmeleri gayet normal.

Bu durum takım içinde motivasyon eksikliğine de yol açabilir. Bir an önce kadroyu güçlendirecek transferlerin yapılması gerekiyor.

Daha sezon başlamadan sezona havlu atmak ancak Dursun ÖZBEK başkanlığında yaşanabilecek bir durumdu..Amaç,hedef ne bu sene çok merak ediyorum..

Geri