Halil Sentürk
Kayıtlı Üye
27. şampiyonluk gelicek inanın bende bu sene planlamadan memnun değilim çok erteledik transfer işini ama bu halimizle bile rakiplerin çok önündeyiz CL ve lig temposunu yürütebildiğimiz sürece şampiyonluk yine bizde
Bize gelseydi 2,5 milyonun baya üstünde bir para vermek zorunda kalacaktık. Ne yazık ki ligimizde artık oyuncuları getirmek için yüksek ücret vermen gerekiyor.Jhon Lucumi 20 milyon avro bonservis ve 2 milyon avro bonuslarla Juve'ye transfer olmuş. Yıllık 2,5 milyon avro alacak deniyor. Net mi brüt mü bilmiyorum ama şu sözleşme çok iyi bir sözleşme. Lakin biz Rusya'dan başka yerde oynanamış birine bile maaşının 3 katını teklif ediyoruz ki bugün için Avrupa'ya çıkışı için tek şansı biziz.
Hemde çok büyük kazık.Rusyadan topçu çıkmaz. Batrakov kazık olacak.
Gerçekten öyle mi yoksa biz herkesi parayla mı ikna etme peşine düşüyoruz?Bize gelseydi 2,5 milyonun baya üstünde bir para vermek zorunda kalacaktık. Ne yazık ki ligimizde artık oyuncuları getirmek için yüksek ücret vermen gerekiyor.
Abi adı çıktığı dönem bizim yıllık 5 Milyon teklif ettiğimiz söyleniyordu. Tabi buna ülke ve lig kalitesini de eklemek gerekiyor. Bİrde iş bilmez yöneticileri transfer başına getirince rakamlar böyle yükseğe çıkıyor.Gerçekten öyle mi yoksa biz herkesi parayla mı ikna etme peşine düşüyoruz?
Alsak haberimiz olur herhaldepape matar sarr almışız çok çok iyi oyuncu.
Leao en çok iki arada bir derede kaldığım futbolcu. Bir takımı şampiyonluğa taşıyacak kapasitesi var ama bir anda da başka noktalara gelebilir.Kanat transferi için düşüncem Leao'nun biteceği yönünde.Bence Milan istediği fiyatta indirime gidecek galatasatay orayı kovalıyor o yüzden acele etmiyor.Sarr ise yoklanmış olabilir.Ama adam çok formda bize düşmez bir de Crystal Palace 60 milyon istiyormuş.Şahsi fikrim 60 milyon vermek istemem ki Galatasarayda 60 milyonlara çıkmaz.Bence Leao 35+5 veya kiralık + zounlu opsiyonla bitecek.Leaoda pürüz çıkarsa son çare olarak Lang veya kiralık adam kovalarlar.Burada isteğim ise Savinho.Santrafor için Demirovic ismi filen geçiyor.Bu adamları alıcağıma icardi ile devam ederim.İcardi bitik haliyle 16 gol atmıştı bu adam hazır haliyle atamaz.
Orta saha içinse zaten en baştan lemina ile sözleşme yenilenmesini saçma bulmuştum Hele ki 10+4 kuralında.Leminadan çıkılmalı diye düşünüyorum.Onun yerine mesela Pape Sarr'ı çok isterim.Ayrıca Torreira için yüklü bir teklif gelmesse zaten bu transfer kıtlığında torreira ile yolları ayırmam.Bence Orta saha için Lemina ile yollar ayrılıp u23 bir orta saha yeter.Bence burada 10 numara için bir bomba patlayacak Bruno fernandes mi olur orasını bilmem ama üst düzey bir oyuncu alınacak.Batrakova rağmen böyle düşünüyorum
Bence Galatasaray'ın en büyük sorunlarından birisi defans hattı.Özellikle Abdülkerim'in Şampiyonlar liginde aksaması oraya daha hızlı yine u23 olabilir Abdülkerim ile dönüşümlü oynayabilecek bir oyuncu alınmalı.Jakobs ile 10 milyon üstü teklif gelirse yolları ayırıp oraya daha kaliteli u23 olabilir bir oyuncu alırdım hem yabancı kontenjanı rahatlar hem de Jakobs'un sanılan kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Burada hayalim kiralık Alphonso Davies Bayern yerine adam da aldı tabi çok zor ihtimal ama Osimhen gibi bir ihtimal doğabilir.Sağ bek için Singoya güvenirim bence bu sezon büyük bir patlama yapacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.