KingJames12
Kayıtlı Üye
Terbiyesiz herifler.Dakikalarca ofsayt olup olmadığı mı incelenir ? Size yazıklar olsun.Böyle lig olmaz olsun.Yüz karasısınız siz yüz karası.
Geçen gün ve uzun zamandır yazdığım yorum bu akşam da tescillendi.Bu takım bu sene Osimhen'in de etkisiyle 24-25 sezonu ilk yarısı gibi çok atıp çok yiyecek bir görüntüde. Sanchez, Abdülkerim, Sallai, Jakobs falan ile bu iş olmaz. Son kullanma tarihi geçmiş adamlarla ısrarla diretip duruyoruz !
Sanchez zaten çok garip mentali olan bir adam. Bir anda kafayı resetleyip enteresan hatalar yapıp goller yediriyor. Az buçuk koşmaya başlayan birine yetişmeyi geçtim, düşürüp kırmızı kart görüyor.
Bu maçta beni en çok hayal kırıklığına uğratan futbolcu Abdülkerim oldu. Rezalet oynadı. Çok agırlasmış. CL de Abdül oynarsa fark yeriz.Abdülkerim’in arkasına atılan her top pozisyon oluyor; yetişemiyor, müdahale edemiyor. Çok kötü durumda. Sanchez zaten savruk ama en azından hızlı.
Yani Şampiyonlar Ligi’nde bu stoper formuyla leblebi gibi gol yeriz.
Valla bu stoperler kaç haftadır saatli bomba. Üçlü savunmayı denesek mi diye düşünüyor insan.Bu maçta beni en çok hayal kırıklığına uğratan futbolcu Abdülkerim oldu. Rezalet oynadı. Çok agırlasmış. CL de Abdül oynarsa fark yeriz.
Valla bu stoperler kaç haftadır saatli bomba. Üçlü savunmayı denesek mi diye düşünüyor insan.
Sanchez-Bitshiabu-Jakobs tarzı olabilir. Şu an Singo da sakat, Lemina da sakat. Sporting maci icin mesela
Ne argümanı, ne videosundan bahsediyorsun? Hangi örnekle hangi videoyla ve hangi argümanla destekledin tezini? Sadece Hakan'ı çok beğendiğini ve dünya çapında bir adam olduğunu bildiren fikrini yazdın, ben de buna karşılık Hakan'ın senin abarttığın kadar iyi futbolcu olmadığını, hatta o mevkide oynayan herhangi bir futbolcudan fazlası olmadığına dair kendi fikrimi yazdım, CL finali oynaması vs. bu gerçeği değiştirmez. Ne futbolu, ne karakteri GS'da oynamaya uygun bir futbolcu değil. Ayrıca 4 ay sonra 34 yaşına basacak vasat bir futbolcu için bu kadar velvele yapmaya ve euroları çöpe atmaya gerek yok, GS artık futbolu bırakmak için gelecek olan adamların (en son örnek İlkay) son vurgunu yapacakları yer olamaz. Bir Sara, bir Batrakov 5 tane Hakan eder, sen ister görürsün ister görmek istemezsin, 2 + 2 = 4 kadar açık bir gerçek bu. Bırakalım bu "nenenim sakalı olsaydı dedem olurdu" hikayelerini. Tekrar yazayım, Hakan sürekli birileri tarafından şişirilen "overrated" vasat bir futbolcudur, kendisine olduğundan fazla mana yüklemeye çalışmak beyhude bir çabadan başka bir şey değildir...Dalga geçmeyi bosver de, yazdıklarıma karşı bir argumanın varsa yaz..
Ben de Hakan'a kızdım. Özellikle Milli Takımda iken Fener ile flört etmesi çok yanlıştı. Kızmak, kırılmak ayrı.. Ben bizim takımın Hakan gibi bir futbolcuya ihtiyacı oldugunu yazdım. İddialarım ortada..Bu yazdıklarımı örneklerle, videolarla desteklerim.
Hakan babamın oglu degil, hiçbir ilgim yok.. Hakan'ın menajeri nasıl anlatır onu da bilmem ama Hakan'ın degerini bilen biliyor zaten. Milanda ve Interde yaptıkları ortada. Interde kaç kere CL finali oynadı. Sadece bu sene bile ligde 2 de 2 yaptı.
Büyük teknik bilgi sahibi ve çok derin teknik değerlendirmeler yapabilen bir akil adam olarak Leao hakkında hala aynı fikirde misin? Gerçekten merak ediyorum.Zahazede olduğumuzdan dolayı Leao'yu gereksiz buluyorum ama Can Uzun hele ki şu yabancı sınırlaması filan da varken geçen sezon Mertens'in emekliliğiyle sinir harbine dönen kısır oyunumuzu açmaya yeter de artar. Mertens'in ilk geldiği sezon verdiği katkıyı verir mi derseniz soru işareti olur ama o pozisyon için yazılan çizilen oyunculardan hiçbiri zaten o tip bir katkı verir diyemeyiz. Can Uzun şu an rakiplerimizin hepsinin ihtiyaç duyacakları bir oyuncu. Parasını pulunu bilemiyorum neticede muhasebeci değilim, tüm takımların finansal açıdan çıldırdığını düşünüyorum. Ülkemizde hem bonservisler hem de oyunculara ödenen ücretler korkunç.
Fikirleri günlük olarak değişmeyen biri olarak aynı fikirdeyim. 10 numaraya oyuncu alındığı için elbette Leao'nun gelişinden memnunum, 10 numara pozisyonuna oyuncu alınmasaydı oraya oyuncu isterdim Leao yerine. Yine de bir dahakine biraz meraklı kal çünkü merakın da azı iyidir. Fazlası olursa bulunduğun yerde bir mahalle abisi vardır iki okka dayak atıversin sana, biz onunla becayiş ederiz. Online olarak o hizmeti veremiyorum. Kulağına küpe olsun bir daha böyle sarkastik yorumlar yapma.Büyük teknik bilgi sahibi ve çok derin teknik değerlendirmeler yapabilen bir akil adam olarak Leao hakkında hala aynı fikirde misin? Gerçekten merak ediyorum.
Çok süslü yazıyorsun ama bomboş bir A4 kağıdından daha fazla önemsenecek bir değerin yok, ayrıca şu mesajın gösteriyor ki fazlasıyla da hadsizsin. Bir mesajında yazdığını ötekinde reddediyorsun, tükürdüğünü yalıyorsun, çünkü muhtemelen daha önce ne yazdığını bilemeyecek kadar aklın havada. Lügatın biraz gelişmiş belki ama hepsi o kadar. Saygısızsın, laf salatası yapmaktan başka bir işe yaramıyorsun. Sadece klavye delikanlılığı yapabilen bir ergensin muhtemelen. Sen bu kıt aklınla serbestçe yazarken başkasına yorum yapma diyebilecek kadar da genişsin. Kısaca dikkate alınacak biri değilsin ama ben de hala seni adam yerine koyup birşeyler öğretmeye çalışıyorum. Sahi ne işim var benim senin gibi tiplerle yahu? Şimdi sana harcadığım zaman için kendime üzüldüm...Fikirleri günlük olarak değişmeyen biri olarak aynı fikirdeyim. 10 numaraya oyuncu alındığı için elbette Leao'nun gelişinden memnunum, 10 numara pozisyonuna oyuncu alınmasaydı oraya oyuncu isterdim Leao yerine. Yine de bir dahakine biraz meraklı kal çünkü merakın da azı iyidir. Fazlası olursa bulunduğun yerde bir mahalle abisi vardır iki okka dayak atıversin sana, biz onunla becayiş ederiz. Online olarak o hizmeti veremiyorum. Kulağına küpe olsun bir daha böyle sarkastik yorumlar yapma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.