KingJames12
Kayıtlı Üye
Terbiyesiz herifler.Dakikalarca ofsayt olup olmadığı mı incelenir ? Size yazıklar olsun.Böyle lig olmaz olsun.Yüz karasısınız siz yüz karası.
Geçen gün ve uzun zamandır yazdığım yorum bu akşam da tescillendi.Bu takım bu sene Osimhen'in de etkisiyle 24-25 sezonu ilk yarısı gibi çok atıp çok yiyecek bir görüntüde. Sanchez, Abdülkerim, Sallai, Jakobs falan ile bu iş olmaz. Son kullanma tarihi geçmiş adamlarla ısrarla diretip duruyoruz !
Sanchez zaten çok garip mentali olan bir adam. Bir anda kafayı resetleyip enteresan hatalar yapıp goller yediriyor. Az buçuk koşmaya başlayan birine yetişmeyi geçtim, düşürüp kırmızı kart görüyor.
Bu maçta beni en çok hayal kırıklığına uğratan futbolcu Abdülkerim oldu. Rezalet oynadı. Çok agırlasmış. CL de Abdül oynarsa fark yeriz.Abdülkerim’in arkasına atılan her top pozisyon oluyor; yetişemiyor, müdahale edemiyor. Çok kötü durumda. Sanchez zaten savruk ama en azından hızlı.
Yani Şampiyonlar Ligi’nde bu stoper formuyla leblebi gibi gol yeriz.
Valla bu stoperler kaç haftadır saatli bomba. Üçlü savunmayı denesek mi diye düşünüyor insan.Bu maçta beni en çok hayal kırıklığına uğratan futbolcu Abdülkerim oldu. Rezalet oynadı. Çok agırlasmış. CL de Abdül oynarsa fark yeriz.
Valla bu stoperler kaç haftadır saatli bomba. Üçlü savunmayı denesek mi diye düşünüyor insan.
Sanchez-Bitshiabu-Jakobs tarzı olabilir. Şu an Singo da sakat, Lemina da sakat. Sporting maci icin mesela
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.