Ali Bayraktar
Kayıtlı Üye
Obaaaaa.
Nasıl yaniBiz Efe'yi istiyoruz diye kulübe zarar veriyorduk ama![]()
Alonso %90 kaldı ya,hem ucuza oynuyor hem de biraz sosyal medyayı kurcalarsanız magazinsel bir mevzusu var onun şuan gibi duruyor yani kalır o.Alanso yerine kaliteli bir yabancı orta alınırsa gözü CL ye de dikebiliriz bu arada.CL de herhangi bir Türk takımının şuan şampiyon olması zor ama iyi yabancı orta gelirse final four rahat görür bu takım.
Efe Mandıracı Galatasaray'da!Sonuç olarak İtalyanlar ne derse o olacak. Efenin alacağı maaş düşük diye salmayacaklar çünküsiz de Efe gsde falan yazmıştınız oysaki
Biz Efe'yi istiyoruz, twit atıyoruz diye kulübe zarar veriyorduk adı bizde kalsın birileri öyle söylüyordu. Kendisi burayı da okuyor çok sever, Efe'yi aldık şimdi mutlu olmuştur umarım biraz yüzü güler!Nasıl yani
Size de teşekkürler Metin bey haklı çıktınız.Efe Mandıracı Galatasaray'da!
Saygılar.
Ahmet Tümer'i kaptırmayacaktık. Ne yazık yeterli alakayı göstermediğimiz için Ziraatbank seçimini yaptı. Artık risk alamayız mutlaka çok iyi bir orta almak zorundayız. Yerli kalmadığına göre yabancı olcaktır.Yabancı orta yıldız mı olacak öyleyse?
Efe mandıracı transferi mükemmel oldu
Bu kadar harcayıp orta oyuncu için cimrilik yapmak olmaz. 400 bin avro civarında çok iyi bir orta bulunur. Eldeki ortalar büyük risk. Bu hataya düşmeyeceğimizi düşünüyorum.Oldukça da önemli bir para harcadık yıldız orta için bütçe kalmamıştır diye düşünüyorum. Ama Efe ile 3 senelik bir anlaşma olduğu için gelecek sezonlar için kadromuzu çok daha rahat kuracağız
Bir zahmet alsınlar iyi bir orta.Bu kadar harcayıp orta oyuncu için cimrilik yapmak olmaz. 400 bin avro civarında çok iyi bir orta bulunur. Eldeki ortalar büyük risk. Bu hataya düşmeyeceğimizi düşünüyorum.
Saygılar.
Arslan yerine Ma'a yaz oraya yani Ma'a yedek olmaya gelmiyordur.Samet yerine de Emir Pınar yada Yiğıt oynar.Bir zahmet alsınlar iyi bir orta.
Patry - Arslan
Yabancı orta - Samet
Efe - Maar
Üç yabancı oynayabiliyor. Maa Avrupa'da oynar.Arslan yerine Ma'a yaz oraya yani Ma'a yedek olmaya gelmiyordur.Samet yerine de Emir Pınar yada Yiğıt oynar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.