2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Merhaba hocam,Messeman için ilgimiz var mı yoksa etkileşim amaçlı mı ortaya atıyorlar bilginiz var mı ?
Bu sene duymadım inan ama soracağım geçen sene vardi diye biliyorum.
Bir iki adamla insallah bu sene domine edecegiz burayi.

Messeman 'a ilgimiz var.

Bu sene duymadım inan ama soracağım geçen sene vardi diye biliyorum.
Bir iki adamla insallah bu sene domine edecegiz burayi.

Teşekkür ederim.Geçen sezondan beri çok güzel işler oluyor şubede.Bu senede çok keyif aldığımız bir sene olur umarım.

koskoca Galatasarayın yan branşlarını bunlar gibi kurulacak bir kurum, kuruluş veya dernek yok mu? fb 1990larda başarılı değildi erkek-kadın voleybol, erkek-kadın basketbol ve diğer yan branşlarda hiç başarıları yoktu. Erkek basket 2007, Kadın basket 2001 ve Kadın voleybol 2010dan itibaren yükselişe geçti. Ama buna rağmen adamlar 1990larda fenerbahçenin yan branşları için kendi aralarında dernek kurmuş inanılır gibi değil. İnşallah Galatasarayda da böyle bir kuruluş, dernek kurulur. Heleki yan branşlara son zamanlarda bu kadar önem verilmeye başlanmışken böyle bir dernek kurulmalı ama Galatasarayda bunlar gibi zenginler yok maalesef. Galatasaray Lisesini ve son zamanalrdaki dominasyonumuzu göz önünde bulundurursak belki ilerde böyle Gsli zenginler olur ve inşallah yan branşlara sahip çıkar.

Bu arada Gustaffson fenere dönmüş geçen sene evlenmek istediği için fbden ayrılmıştı ama olmamış sanırım. gustafsonun dönmesi bizim için kötü oldu ve daha ayayi ve yıldız kıta dışı transferi konuşuluyor bu senede işimiz zor gibi. koç işide sıkıntılı bizim adımıza. Hakkımızda hayırlısı
Bizim kulübe dışarıdan böyle bir yapının eklemlenmesi ve güç kazanması zor, buna pozitif de negatif de bakılabilir. Halihazırda zaten lise ekseninde kulübü taşıyan ve dışarıya büyük oranda kapalı bir sistem var. Bazı kulüplerin başkan seçiminde yaşanan avamlığı görünce, bu seviyeyi korumak önemli diyebiliriz. Bu pozitif tarafı.

Ara sıra bazı yöneticilerin fazla ön plana çıktığı durumlarda bile sorun yaşanıyor, kaldı ki böyle bir zenginler topluluğu gelsin ve bu durum kabul edilsin. GSYİAD var ama bu kadar etkin veya maddi güçleri yoktur muhtemelen, olsaydı da ne kadar güç paylaşımı olurdu bilinmez.

Geri