2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu kupaya veda ettik işleri filan biraz uçuk, çocukça fikirler. Eleştirilerin hemen hepsine varım, hepsini haklı buluyorum ama kadrolar arasında kesinlikle uçurum filan yok. Hele hele kazanılamayacak durumda hiçbir şey yok. Prag'ın Fener'e karşı, bizim UMMC'ye karşı kazanırkenki kadro farklarının çeyreği bile yok arada.

Emma büyük çok büyük oyuncu. Fark yaratan bir oyuncu ama o var bittik gittik filan gerçekten biraz çocukça. Prag onları yenerken de vardı yani.

Fener messeman'ı resmi olarak acıkladı. 1 yıllık sözlesme ile kalmış.
Çok kötü oldu, sydney taylor iptal'i üzerine kamiah smalls gibi sözleşme bulamamış oyuncu ile bütün şansımızı kaybettik.
Gabby falan belki f6 ve lig için gelebilirmiş. Kısacası ışıl alben ve Mehmet cibara sınıfta kalıcak.
Sdney Taylor’u alamayışımızın üzerine bu haber bu branş için de şampiyonluk umutlarını yerle yeksan etti.

Birkaç ay önce burada GS bu sene rahatça her kupayı alır, rakibimiz kalmadı diyen epey bir adam vardı, o zaman ben de daha Fenerin yapacağı hamleleri görmeden bu kadar erken konuşmanın yanlış olduğunu ve yıllardır domine ettiği bu branşta Fenerin asla meydanı bize bırakmayacağını yazmıştım. Bakınız 25 Haziran tarihli mesajım. Şimdi bakıyorum da hemen herkes benim o zaman bulunduğum noktaya gelmiş. Fikrini bu şekilde değiştiren arkadaşlara şunu bir kez daha hatırlatayım; kadın basketbol şubemiz kesinlikle iyi yönetilmiyor, siz hangi akılla daha önce böyle düşüncelere kapıldınız, inanılır gibi değil. Keza FB kadın basketbol şubesinin de nasıl yönetildiğini yıllardır görüyoruz, ülkede ve kıtada kupalara ambargo koymuş sınırsız para harcayabilen bir kulüpten bahsediyoruz. Bu adamlar bize daha yıllarca ekmek yedirmezler, maalesef bu da inkar edilemeyecek bir gerçek. Bırakalım bu boş hayalleri ve gerçek dünyaya dönelim...

Geri