2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Erkan Yilmaz, Ömer Faruk özellikle isteniyor, ayrica Onur Alp Bitim icinde bir girişim olmus.

Son düzenleme:
Ergin Ataman'ı getirecekseniz kesenin ağzını da açmalısınız.. En azından 10 milyon oyuncu maaş bütçesini vereceksiniz ki bir şeyler yapsın. Ergin Ataman'ın olayı bu. İyi set çizemez ama oyuncuların derinlerde kalmış potansiyellerini ortaya çıkarmakta üstüne yok. Fakat o oyuncuyu bulacak bütçeyi vermelisiniz bu adama Yani 10 üzerinden maksimumu 7 puan olanbir takım kurayım; Ergin Ataman koçluk dehası ile, çizdiği setlerle bu takımı en azından 8 lik oynatsın derseniz yapamaz. Zirvesi 8 olup da çeşitli sebeplerden dolayı 6 puanlık oynayan oyuncuların gösteremediği o 2 puanlık performansı söke söke gün yüzüne çıkarır.

Ergin Ataman'ı getirecekseniz kesenin ağzını da açmalısınız.. En azından 10 milyon oyuncu maaş bütçesini vereceksiniz ki bir şeyler yapsın. Ergin Ataman'ın olayı bu. İyi set çizemez ama oyuncuların derinlerde kalmış potansiyellerini ortaya çıkarmakta üstüne yok. Fakat o oyuncuyu bulacak bütçeyi vermelisiniz bu adama Yani 10 üzerinden maksimumu 7 puan olanbir takım kurayım; Ergin Ataman koçluk dehası ile, çizdiği setlerle bu takımı en azından 8 lik oynatsın derseniz yapamaz. Zirvesi 8 olup da çeşitli sebeplerden dolayı 6 puanlık oynayan oyuncuların gösteremediği o 2 puanlık performansı söke söke gün yüzüne çıkarır.
Basketbol koçluğu set çizmekten ibaret değil. Birçok farklı parametre var. Ergin Ataman öyle ya da böyle 3 kez Euroleague şampiyonu oldu ve kendini her anlamda tekrar kanıtladı.

Ee tabi ki en azından 10-12 milyon oyuncu bütçesi vermelisin ve şampiyonluğa oynamalı. EL şampiyonu koçu getirip 5 milyon dolar oyuncu bütçesi veremezsin.

Malachi Flyinn. Sözleşme durumu nedir bilemiyorum ama tavanı olmayan oyuncuları seviyorum. Standart altı hali bile bizim son 5 sendeki oyun kurucular kadar katkı verir.

Bende sana acı gerçeği söyleyeyim. Bu takım Ergin Ataman'ın bıraktığı borç enkazı nedeniyle 2017-2020 arasını büyük maddi sıkıntılarla ve dönem dönem transfer yasaklarıyla geçirdi. O enkaz ancak 2020 yazında temizlenebildi.

Ergin Ataman'ın yardımcı koçu (Yakup Sekizkök) ve onunla birlikte yıllarca oynayan oyuncular da (Buğrahan Tuncer, Errick McCollum,Vladimir Micov) son 2 sezonumuzu rezil etti. Son 2 sezonda da ligin en büyük 3. bütçesi olmamıza rağmen rezillik içinde, tek bir kupa ve başarı gelmeden geçti. Eğer Micov kovulmasa 3. sezonda büyük rezillikle geçecekti.

Peki 2020'den sonra Ataman'ın yaptıklarının yarısını kazanabildi mi takım? Ya da sen ömrün boyunca Ataman'ın kazandırdıklarını kaç defa kazandığımızı gördün? (Rüyaların hariç)

Heh işte o zaman çatır çatır saygı duyacaksın Ataman'a bu forumda. Antu var mesela, orda Ataman'ı sevmezler, gidip kinini orda kusabilirsin. Senin gibi düşünen bir sürü insan var o forumda

Haaa bu arada sanki Ataman, ''Yakup hocayla çalışın, McCollum'u-Buğrahan'ı transfer edin'' demiş gibi son 2 sezonun faturasını Ataman'a kesme çaban yeryüzünün en akıldan uzak argümanı olabilir. Daha fazla komik duruma düşürme kendini bence

Yiğit Arslan
Yıllık 30 milli TL karşılığında Trabzona gitmiş. Berk Uğurlu da Trabzonla görünüyormuş
Diye yazılıyor..
Dostlar yanlışım varsa düzeltin Yiğit bizde oynadığı dönemde sözleşme teklifi yapıldığında hem yüksek ücret hem de kaptanlığı istemiş o dönem kabul görmeyince de ayrılmıştı takımdan.

Basketbol koçluğu set çizmekten ibaret değil. Birçok farklı parametre var. Ergin Ataman öyle ya da böyle 3 kez Euroleague şampiyonu oldu ve kendini her anlamda tekrar kanıtladı.

Ee tabi ki en azından 10-12 milyon oyuncu bütçesi vermelisin ve şampiyonluğa oynamalı. EL şampiyonu koçu getirip 5 milyon dolar oyuncu bütçesi veremezsin.
Ben kötü hocadır demedim zaten. Takımdan bekleneni verir en fazla. Fazlasını değil. Saras'ın veya Masiulis'in Zalgiris'te, Pedro Martinez'in Valencia'da yaptığını yapamaz. En azından bugüne kadar yaptığını görmedim. O 3 kupa da EL'nin en büyük bütçelerinden biri ile geldi. Yani adama bütçe şart.

Geri