2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

1 m euro maaş şaka mı

Alınabilecek düzgün bir iki yerliden biriydi.Maaşından bağımsız çok doğru bir transfer

Şeyhmus transferi Galatasaray basketbolu geri döndü denecek transfer demek … Euroleaguei kırarak kontrat vermek .. tebrikler

Fırtına öncesi sessizlik dedik. Basketbol AŞ kurulacak. Yatırımcıların ilgisini çekmek için güçlü bir kadro kurmak ve başarı yakalamak şart. Tribünlerin dolması için de bunlar büyük önem taşıyor.

Aslantepe projesiyle birlikte hedef, tüm amatör branşlarda şampiyonluk mücadelesi vermek.

şehmuza bu kontrat veriliyorsa demek ki bütçemiz çok iyi bir yerde yabancı transferleri de bekleyelim bakalım

Canaan'ı çok beğenirim ama 35 yaşında ve yaklaşık bir yıldır sakattı. Yeni yeni toparlandı. Nasıl döneceği büyük bir soru işareti bana oldukça riskli geliyor

En çok kazanan 3 yerliden biri olacak demis Urbodo. Larkin, Cedi'den sonra en çok kazanan 3. oyuncu olmuş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Isaiah Canaan büyük kumar. 35 yaşında ve çapraz bağdan 1 sene boş geçti

2 yabancı kısa, 2 de yabancı uzun alınırsa bir şeylere benzer kadro.

Ama Şehmuz sonrası tek yabancı kısa alınırsa kısa rotasyonunun toparlanması çok zor. O yabancı bir de Canaan olursa geçmiş olsun.

34 yaşında ki müzmin sakat Wilbiken için 1 milyon dolar maaş yada 38 yaşında Mccolum için o rakamları vereceğimize Şehmuz gibi milli takım oyuncusuna bu rakamlar verilir önemli olan sakatlık olmadan performans vermesi umarım çok başarılı olur.

Eğer Beşiktaş Metecan ile 45 milyona anlaşıp, biz Şehmuz'u 55 milyona aldıysak normalde çok fazla olsa da piyasa koşullarında normal gibi görünüyor.

En çok kazanan 3 yerliden biri olacak demis Urbodo. Larkin, Cedi'den sonra en çok kazanan 3. oyuncu olmuş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Tarık var. 1.6 milyon alıyor diye biliyorum. 1 milyon altı ise bedavadan ucuz demektir Tarık için. NCAA den 7.0 milyon dolar sezonluk kontrat teklifi alan biri için hem de.

Şehmuz gibi 3-4 transfer daha yapılırsa ben Ergin hocaya gidileceğini,hocam bu sene geçiş senesi olsun seneye çok daha iddialı bir kadro kurarız diyileceğini düşünüyorum.

Tarık var. 1.6 milyon alıyor diye biliyorum. 1 milyon altı ise bedavadan ucuz demektir Tarık için. NCAA den 7.0 milyon dolar sezonluk kontrat teklifi alan biri için hem de.
Unuttuk ama Flynn de var. Bayağı bir overpay etmek zorunda kalmışız gibi duruyor piyasada oyuncu kalmayınca

Bir iki sey daha duydum yazayim izninizle; Burakcan Yildizliya da teklif yapılmış, ayrica Darıus Thompson'a da bayağı iyi teklif goturmusuz ama Euroleague'de kalmak istiyor mus...

Bu arada Cedi de Türkiyeye dönmek istiyor gibi erken davranıp Fb ile Efesin elinden kapsak Bahçeşehire yüksek gelmiş istediği maaş

Şehmus 2011 Ender Arslan transferidir .

Her branşta güzel hamleler geliyor sevindirici

600 bin dolar kazanan oyuncuya 1 milyon euro veriyoruz. Efes'e buyout verdik mi o da şüpheli.

Herkese selamlar. Ligde şampiyonluk şansımız olmadığını biliyorum ama Şampiyonlar Liginde bu sezon şansımız nedir? Ortalama üstü 3 yabancı alırsak kupa kazanma şansımız olur mu?

Geri