Kamil Aydın
Kayıtlı Üye
Pozzeco geldikten sonra iyi performans sergiledi. Özellikle savunmada hiç geri adım atmadı. Kalması bence iyi hamle.
bence değil bizim artık fark yaratacak oyuncular almamız lazım.Pozzeco geldikten sonra iyi performans sergiledi. Özellikle savunmada hiç geri adım atmadı. Kalması bence iyi hamle.
kesinlikle net bir skorer lazım artıkJerome kaldı ise ne yapıp edip Nikolic'in sözleşmesini kırdırmalıyız. Kısa saf skorer eksikliği bize çok zorluk çıkartacaktır.
Madem bütçe arttı, Nikolic'in sözleşmesini kırdıracağız, yapacak bir şey yok.
Bende aynı şeyi düşünüyorum. demek ki 5 ve skorer kısaya parayı vereceğizRobinson kaldığına göre skorer ve pivot için parayı basacağız diye düşünüyorum hayırlısı olsun.
Felaket bir hamle bence ya şu dönemde. Sıfırdan kalsa, mevcut hamleler yapılmamış olsa rotasyon oyuncusu diye makul, iyi bulabilirdik ama Nikolic, İvanovic, Vrenz, Edwards filan almış dönemdeyiz artık. Bu saatten sonra rol oyuncusu, rotasyon tamamlayan oyuncu değil tamamen fark yaratan oyuncular almak zorundaydık ama bir hakkı daha rotasyona harcadık. Robinson sene içinde iyi oynayabilir tabi ama bu dönem için kesinlikle makul bir hamle değil.Pozzeco geldikten sonra iyi performans sergiledi. Özellikle savunmada hiç geri adım atmadı. Kalması bence iyi hamle.
canaan o adam değil. skor yükünü çekemez 35 yaşında sakatlıktan çıktı.Acaba düşünülen skorer Canaan mı?
EvetBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
gerçek mi acaba?
Tam da şu an ki futboldaki fb ile aramızdaki fark gibi. Bize gelen adam hem para hem ismimiz için gelirken fb ye gidenler daha çok para için gidiyor bu durumu tersine çevirmemiz için iyi bir proje ile başarılı bir kaç yıl geçirmeliyiz ki tercih edilirik duzeyimiz artsın. Şu an için kaliteli adam istiyorsak paraya kiymaktan başka çaremiz yok.Arkadaslar sunu kabul etmemiz gerekiyor bir basketbolcu bize Efes`i Fener`i hatta Besiktas`i reddederek gelecekse bu para icin olur, cunku Euroleague`de oynamak varken kimse bizi tercih etmez. Yada gercekten kariyer sonuna yaklasan futboldan dolayi Galatasaray`i tutan kisiler gelir. Bizim de ruzgari tersine cevirmek icin para harcamamiz gerekecektir.
Cedi, Sehmus yada iyi bir Turk geliyorsa 600 bin dolar alan adam bize 1 milyona geldi demesi bence cok adil bir degerlendirme degil.
Efes icin rol oyuncusu GS icin level atlatacak oyuncu olarak geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.