2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

U17 Şampiyonasında Yeni Zelanda forması giyen Skorer guard pozisyonunda görev yapan Cecil ve Milli takımımızda Efes’in alt yapısında oynayan voleybolcumuz Aleksia Karutasu’nun kardeşi Darius Karutasu gibi nice yetenekler var bu tip oyuncuları takımımıza kazandıramaz mıyız?
Direkt A takım seviyesine atabilecek kadar yetenekli genç oyuncuların Avrupa'da kalma şansı filan çok yok artık. NCAA yapıyor hepsi

Darius ve Ömer artık ne Efes'e ne de FB'ye yar olur. Boş verin diğer kulüpleri. Ki bu oyuncular A takım görmemiş oyuncular. A takım görüp EL de süre almış oyuncular (Ömer Ege Ziyaettin, Faruk Biberovic vs) bile kalmadı ki Dariıs ile Ömer'in Avrupa'da kalacağını hiç sanmıyorum.

Dyshawn Pierre!
Açıklandı

Pierre zaten çok yönlü ve sert de bir oyuncu. Fakat bizim bu saçma sapan , sakatlıktan çıkan oyunculara ''ya tutarsa'' politikamız ne zaman değişecek ? Kainatta oyuncu mu bitti de kumara giriliyor her sezon ?

Dyshawn Pierre transferi hayırlısı olsun ve takımımıza katkı vereceğini düşünüyorum.

Dyshawn Pierre sezonu sakat kapatmış.
Umarım sağlıklı bir şekilde sezona girer ve beklediğimiz katkıyı verir

Yebo-GS işi yok diye duydum.

Burda bi tane eleman var, twitterda gördüğü haberleri kendisi duymuş gibi gelip buraya yazıyor😂.
Yetmiyor bide kendi uyduruyor. Bari bi tanesi tutsun be kardeşim. Kimse haber alamıyor ama kendisi herşeyi biliyor. İn big 2026 ya.

Geri