2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
düşük ihtimal ama bulunsun dostlar.
Bu tarz haberleri saçma buluyorum. Şov olduğunu düşünüyorum.

Haber şöyle yapılmış Cedi Osman anadolu efes ile anlaştı. Galatasaray'da ciddi bir teklif yaptı.
Bu biraz Dursun Özbek yönetiminin şunla ilgilendik olmadı, bunla ilgilendik olmadı haberleri gibi..
Cedi Osman'ı getirebilirsen büyük iştir ama yok biz şöyle teklif yaptık böyle teklif yaptık kısımlarının gereksiz şov olduğunu düşünüyorum. Benzer söylemler Larkin için de söyleniyordu.

Bu tarz haberleri saçma buluyorum. Şov olduğunu düşünüyorum.

Haber şöyle yapılmış Cedi Osman anadolu efes ile anlaştı. Galatasaray'da ciddi bir teklif yaptı.
Bu biraz Dursun Özbek yönetiminin şunla ilgilendik olmadı, bunla ilgilendik olmadı haberleri gibi..
Cedi Osman'ı getirebilirsen büyük iştir ama yok biz şöyle teklif yaptık böyle teklif yaptık kısımlarının gereksiz şov olduğunu düşünüyorum. Benzer söylemler Larkin için de söyleniyordu.
Doğrudur ben gördüm ve arkadaşlar da görsün diye paylaştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
düşük ihtimal ama bulunsun dostlar.
Efesin ciddi ciddi istediğini ve çok iyi bir teklif yaptığını biliyorum. Biberovic in gitmesiden sonra Fener de istiyor diye okudum.
Cedi iyi bir Galatasaraylıdır ama profesyonel iş. Yaş ve kariyer olarak Eurolig dışı bir takımda forma giyeceğini düşünmüyorum. Yani Galatasaray ihtimali olduğunu sanmıyorum.

követ cedinin yalan olduğunu söyledi

Cedi'ye verilen çılgın teklif ne? Bütçemiz her sezon yanlış transferleri göndermek için yapılan harcamalarla şişiyor. Sezon için sakatlık olur ya da bir tane bekleneni veremeyen çıkarsa ek bütçe alırsın ama her sezon düzenli olarak sezon içi takım değişiyor.

Şu anda Cedi olayı gerçekçi durmuyor çok çok çok iddialı bir kadro kurmazsan istersen dünyaları ver gelmezler

Efesli bir arkadaşım az öce
Cedi Efesin teklifini kabul etmemiş dedi.

Sezona 9 yabancı ile başlama kararı almışız. 3 uzun, 1 kısa transferi olacakmış.

Takımda 4 numara eksiği barizdi ve bu yüzden alınacak iki uzundan birisinin 4.5 numara olması gerektiğini söylüyordum zaten. Ancak kadrodaki daha büyük sıkıntı oyun kurucunun Nikolic olması ve net skorer kısanın olmaması. Bence 2 kısa-2 uzun alınmalı ve uzunlardan birisi 4.5 olmalıydı.

3 uzunun alındığı senaryoda da Vrenz daha çok tribüne giden isim olur gibi görünüyor. Ya da Pierre nasılsa sezonun yarısında sakatlanır mantığıyla da hareket edebilir bizimkiler.

Öyle plansız bir transfer dönemi ki her maçta 2 yabancıyı tribüne göndereceksin ve ikisinin maliyeti yaklaşık milyon dolar. Çöpe atılmış 1 milyon dolar demek bu

Geri