2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

SÜRPRİZZ

Ekli dosyalar

Şehmuzdan başkası değil.. Bizim kulüp hem futbolda hemde baskette çok amatör yönetiliyor diğer branşları bilmiyorum... Her sene basket ve futbolda aynı transfer dönemi plansızlık, bu işler bu kadar taraftarı ve geliri sponsoru olan bir kulüp için zor olmamalı

EL ve Eurocup'da yabancı sınırı yok biz gidip Türkiye ligi gibi 7 yabancı sınırı olan CL oynamayı seçiyoruz. Sonra ne mi yapıyoruz gidip 9 yabancı ile lige başlıyoruz. Muhteşem kararlar. Her maç 2 yabancı kenarda oturacak

İvanovic-Robinson-Can
Şehmus-Buğrahan-Nikolic
Cedi-Bleijenbergh
Xxx-Pierre-Berkan
xxx-Ömer Faruk

Cedi ve Ömer Faruk ikilisi ve 4 ve 5'e 2 yabancı alıp 7 yabancı+6 yerli ile sezona başlamak lazım.

Şu haber doğruysa olumlu görüşmenin yarım saat sonrasında pozecco, nikolic, ivanovic ile yollar ayrilmaliydi bence.

9 yabanci ile baslamak yerine hatalardan su an donulse daha manrikli degil mi? Her mac 2 kisi tribune cikacak falan. Nasil takimdaslik olacak ki öyle.

Bu arada ömer faruk sizi heyecanlandiriyor mu? Toparlar mi sizce pota altimizi
Yerli ve belli bir kalitesinin olması bizi bir yabancı almaktan kurtarırdı veya o yabancıyı başka bölgede kullanma imkanı verirdi fakat bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

İvanovic-Nikolic-Robinson-Can-Bugrahan bariz atletizm eksigi var 6 oyuncunun 5`inde atletizm eksigi var. Ben Can ve Bugrahan`in Turk rotasyonunda oldugu bir takimda Ivanovic ve Nikolic tarzi adamlarin secilmesinin inanilmaz mantiksiz oldugunu dusunuyorum. Bu anlamda da bu rotasyondaki bir takimin cok dogru bir hamleyle Sehmus`a gittigini dusunuyorum.

İvanovic-Nikolic-Robinson bu adamlara yıllık 1-1.5 milyon verip tribünde oturtacağına sözleşmelerini feshet, bu üç adam 5 maçta bir gününde olacakta hücum performansı verecekte maç kazanacaz. Ben işin savunma kısmına çok daha fazla önem veririm ama hücum tarafı bu kadar kısır olan oyuncularla da kazanmak ve seviye atlamaya .çalışmak aşırı optimistlik içerir. Hadi Bleijenbergh'e bir şans verelim ama takımın şu ana Bleijenbergh ve Pierre haricinde kadroya girecek yabancı oyuncusu yok bunu da göz ardı etmeden transfer yapmak gerekiyor.

Metu ile anlaşma yaptığımız yazılıyor.

Chimezie metu'yu almışız, harika transfer. Hiç beklemezdim bizden.bakalım diğer uzun kim olucak.

Takimimiza hayirli olsun :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İşte böyle transferler yapmamız gerekir bomba transfer devamını bekliyorum hayırlısı olsun.

Metu’yu en son sakatlanmadan önce izledim. Şahane topçuydu hatta o dönem için Euroleague’in en iyi 4.5 numarası bile olabilir. Sakatlık sonrası ne yaptı bilmiyorum.

Normalde şu kadroya daha risk barındırmayan transferler gerekli derdim de Metu da acayip poransiyel, bir şey diyemedim:)

Metu nokta atış bir tercih DE , yine sakatlıktan çıkmış adama gitmişiz. Anlamıyorum nedir mantığı bunun ? Bu şube neden 50 milyon da harcasa birçok tercihi mutlaka sakatlıktan çıkmış adamlar oluyor ?

METU BİZİM İÇİN BÜYÜK PİYANGO, SIKIŞTINMI 5 BİLE OYNAR. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR.

Metu çok iyi transfer şutu olan atlet bir ouuncu hayırlı olsun

Güzel hamle.

Alına bilecek en iyi 4 numaralardan biri. 5 de oynar. tertemiz şutu var. savunması iyi.
Gerçekten 10 numara ekleme oldu.
Alacağımız 5 ve skorer kısa boyumuzu posumuzu gösterecek

Geçen sezon Gran Canaria forması giyen Chimezie Metu, 12 maçta 14.1 sayı - 4.5 ribaund ortalamaları yakalamış.

Galatasaray basketbolu el yükseltiyor.. eğer nba projesi olursa iyi olmazsa Euroleague .. çünkü ; gelecek oyuncu kalitesi lige göre şekilleniyor .. gelecek gs basketbolunun

Geri