2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Elit bir skorer kısa. Dominant bir 5 numara alınırsa takımın umut veren pozisyona gelir

Alex Len ile görüşüyormușuz. Real madrid ile yolları ayırmıştı

Metu sakatlık problemi yaşamazsa çok iyi transfer.

Metu cok iyi transfer simdi, demistim ben 2 onemli hamle daha bekliyorum böyle adamlar almaliyiz...

Len de sakatlık sorunu olan birisi bu arada. Hantal ama pozisyon bilgisi ve çembere yakın bitiriciliği üst düzey. Savunmada da yavaş ayaklarına rağmen kısanın karşısında şaşırtıcı derecede iyi kaldığını defalarca kez görmüşümdür.

Len transferi tatmin eder ama arkasına atletik bir uzun gelmesi koşuluyla.

Alex Len geçen yıl 46 resmi maça çıkmış. Özellikle pozisyon bilgisi ve bitiriciliği çok çok iyi. Ben çok isterim.

metuyu osimhen mi transfer etmiş

Bana soylenen ELIT bir 5 kesin geliyor fazlası icin de ugrasiliyor isim dedim sorma dediler; yakin zamanda 5 numarayı da duyariz.

Galatasaray, Chimezie Metu transferinde Victor Osimhen'i devreye soktu. Chimezie Metu'nun futbola ilgisini öğrenen Mecit Mert Çetinkaya, Nijeryalı uzunu Victor Osimhen'le konuşturdu. Osimhen, Metu'ya Galatasaray'ı anlatarak burada çok mutlu olacağını aktardı. Bunun sonucunda Chimezie Metu, kendisiyle ilgilenen başka kulüpler de olmasına rağmen Galatasaray'a gelmeyi kabul etti ve bu sabah resmi sözleşmeye imzayı attı.

Demiş Can BEDEL

Metu oyuncu seviyesi olarak harika iş. Büyük sakatlık yaşamasa zaten EL oyuncusuydu. Riske gireceksek bu tip bir oyuncu için girmek lazımdı. Ben şerhi yine daha önce yapılan transferler sonrasında geldiği için koyuyorum. En başta Metu alsak kusursuz bir risk derdim. Ama biz alternatif oyuncularda da aynı sakatlık riskini aldığımız için buna bile ya sezon arasında hem Metu hem Pierre sakatlanırsa ne yaparız diye bakıyorum şuan

Transferler böyle devam ederse adımız Galatasaray Mecit Technic olsun

Metu ve Şehmus gibi harika iki transfer geldi her şubeden ayrı güzel haberler geliyor her şubeye değer verilmesi sevindirici

Alex Len transferi de olursa seneye çok iyi atılım yapmış oluruz gibi

Bu hava çok arkadan arkadan Cedi kovalıyoruz havası gibi. Fener işi olur muhtemelen ama şu an kesin kovalıyoruzdur. Ek olarak Metu sonrası Len hamlesi çok tat kaçırır. Metu sonrası 2 uzun + 1 guard deniyor. EL'den kovalıyorsak Rivero olur umarım uzunlardan birisi. EL'den kovalanacak guard pek yok gibi duruyor bakalım o iş ne olacak

Hayırlı olsun. Başka isim var mı 🙂 kısa alacak mıyız?

Can Bedel kendi kanalında konuştu metu transferinden sonra 3 tane daha yüksek kalibreli iyi oyuncu alıncak dedi hadi bakalım hayırlısı.

Sponsor isi ne oldu acaba? Bilgisi olan var mı? Clyburn de boşta bu arada 🙂

Geri