Mehmet Selim
Kayıtlı Üye
A brooks olsun
A brooks olsun
Normalde yaşlı oyuncu istemem ama Patty Mills özel bir oyuncu, Arroyo gibi bir etki yaratabilir bu seviyelerde..Patty mills'de boşta şu an ,yaşı var ama lider ve skorer oyuncu açığını kapatır
Normalde yaşlı oyuncu istemem ama Patty Mills özel bir oyuncu, Arroyo gibi bir etki yaratabilir bu seviyelerde..
berk bey bir haber varmı transfer deSmailagic ile imzalandı açıklanır yakında, Asvel dağıtıyor mus kadroyu oradan birini de alabilsek keşke.
pozzecco ocak ayında gider.Yeni gelen yardımcı antrenörleri çok beğendim. Sadece Gökhan Turan'ın neden hâlâ görevde olduğunu anlamadım. Takıma ne gibi bir katkısı var?
Davide Bonora neden gönderildi mesela? Pozzecco'nun en yakın çalışma arkadaşlarından biri değil miydi? Kendi isteğiyle mi ayrildi? Sonuçta hemen hemen her yabancı başantrenörün en az bir yabancı yardımcısı olur. Bu denklemde Pozzecco'nun hiç yabancı yardımcısının kalmaması gerçekten enteresan.
2 numara gerçekten çok özel bir skorer olursa, 5 numara da savuma ve ribauntlarda etkili bir isim olursa bence gayet toparlanmış bir takım oluruz.Smailagic+ 2 numara + 5 numara...
Bir salona cikalim bakalim merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.