2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Patty mills'de boşta şu an ,yaşı var ama lider ve skorer oyuncu açığını kapatır

Patty mills'de boşta şu an ,yaşı var ama lider ve skorer oyuncu açığını kapatır
Normalde yaşlı oyuncu istemem ama Patty Mills özel bir oyuncu, Arroyo gibi bir etki yaratabilir bu seviyelerde..

Normalde yaşlı oyuncu istemem ama Patty Mills özel bir oyuncu, Arroyo gibi bir etki yaratabilir bu seviyelerde..

Tam ihtiyaç olan profil ama yaşı soru işareti yaratıyor. Yine de gelse yok demezdim herhalde. Asvel dağılınca listeye üst sıralardan giriş yapmıştır zaten

Mecit Mert Çetinkaya, transfer çalışmalarını 3 oyuncu daha alarak tamamlayacaklarını söyledi. Kadroya bir oyun kurucu ve iki 5 numara daha katacaklarına değinen Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Şu an bir 5 numarayla anlaşmak üzereyiz, yine bir EuroLeague oyuncusu. Muhtemelen bir iki gün içinde bu da açıklanır. Ondan sonra iki oyuncu daha alma planımız var. Bunlardan bir tanesi oyun kurucu ve skorer. Bununla ilgili de çok ince eleyip sık dokuyoruz. Elimizde çok iyi bir oyuncu portföyü var. Bunların içinden Galatasaray'a yakışan, Galatasaray'ı yüksek seviyelere taşıyabilecek en iyi oyuncuyu seçmek için uzunca bir süredir mücadele ediyoruz. Bunu da muhtemelen önümüzdeki hafta sonuçlandırırız diye düşünüyorum. En son olarak yine bir 5 numara daha alma gibi bir hedefimiz var. Ondan sonra da takımı artık tamamen kurmuş olacağız. Bu sene taraftara gerçekten mücadele eden, yılmayan ve onlara gurur veren bir takım çıkartacağımızdan eminim."

Smailagic+ 2 numara + 5 numara...
Bir salona cikalim bakalim merak ediyorum.

Yeni gelen yardımcı antrenörleri çok beğendim. Sadece Gökhan Turan'ın neden hâlâ görevde olduğunu anlamadım. Takıma ne gibi bir katkısı var?

Davide Bonora neden gönderildi mesela? Pozzecco'nun en yakın çalışma arkadaşlarından biri değil miydi? Kendi isteğiyle mi ayrildi? Sonuçta hemen hemen her yabancı başantrenörün en az bir yabancı yardımcısı olur. Bu denklemde Pozzecco'nun hiç yabancı yardımcısının kalmaması gerçekten enteresan.

Yeni gelen yardımcı antrenörleri çok beğendim. Sadece Gökhan Turan'ın neden hâlâ görevde olduğunu anlamadım. Takıma ne gibi bir katkısı var?

Davide Bonora neden gönderildi mesela? Pozzecco'nun en yakın çalışma arkadaşlarından biri değil miydi? Kendi isteğiyle mi ayrildi? Sonuçta hemen hemen her yabancı başantrenörün en az bir yabancı yardımcısı olur. Bu denklemde Pozzecco'nun hiç yabancı yardımcısının kalmaması gerçekten enteresan.
pozzecco ocak ayında gider.
kendi getirdiği yardımcının kovulup gökhan'ın kalması da tuhaf..

Smailagic+ 2 numara + 5 numara...
Bir salona cikalim bakalim merak ediyorum.
2 numara gerçekten çok özel bir skorer olursa, 5 numara da savuma ve ribauntlarda etkili bir isim olursa bence gayet toparlanmış bir takım oluruz.
Özellikle 4 5 rotasyonunda Smailagic ve Metu ikilisi aynı anda sahada olduklarında çok özel işler yapacaktır. Bu ikisini beraber izlemek için heyecanlanıyorum.

Hayal edilen 4 ve 5 numaralar beraberliğinde 3,5 Metu ile 4 Smailagic' i düşünüp de özel performanslar beklemek fazla Pollyannacılık içeriyor sanki...
Hadi hayırlısı :)

Sert
Potaya koruyacak
Atletik bir 5 numara
Ve şutu can yakacak bir kısa

Merakla bekliyorum

Mert çetinkaya .. erden Timur Dan bu yana Galatasaray a sponsorluk ve vizyon getiren yönetici .. tebrikler ..

Geri