Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya arkadaş 10 SANİYE var ! Moladan dönen takım Robinson ile 9 metreden üçlük airball atıyor. Ya hocanın planı saçma ya Robinson saçmaladı. Böyle bir saçmalık olamaz. Bu tarz setlerde saçmalamak maçın akıbetini de belirliyor.
Hazırlık maçı değil. Cup yazıyor, belli ki turnuva. Rakibin daha maçın ilk saniyelerinde, henüz ilk hücumda mola aldı.
Futbol gibi geniş alana yayılan bir spor değil. Bilhakis her hücumun ilmek ilmek işlendiği, sistematik bir takım sporu. Eline gelen topları 3'lükten sallamak dışında bir şeyler görmek istemek hakkımız diye düşünüyorum.
Takım'ın çöplük durumu baya yoğun MaşAllah. Micov denen rezil herif'in çaktığı ivanovic, bleijenbergh ve berkan rezil durumda. Acilen yaratıcı ve delici bi skorer alınmalı ve bunlardan sezon içi çıkılmalı. Ek olarak oyun kurucu lazım net olarak.
Şimdiden hoca arayışına girsek iyi olur.
Maçın istatistiklerini verebilecek biri var mı ? Şunu merak ediyorum: Muhtemelen 3 sayı denemeleri ile 2 sayılık denemeler yakın sayıdadır. Maç boyu yayın gerisinden şut atmaktan başka bir şey göremedim zira.