2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Fenerbahce`nin basketboldan yillik geliri 44 milyon dolar bizim gelirimizi 3`te birini ongoruyoruz o da olursa ama olmaz. Bu arada zaten bildigim kadariyla giderlerimiz 15 milyon civarlarindadir. Galatasaray`in basketbolda bir vizyonu yok olmadigi surecede boyle arafta kalan ne olduren ne gulduren bir takim oluruz. Ben kac senedir salon konusuluyor hatirlamiyorum, gecen sene temel atma toreni yapildi ama yurtdisinda oldugum icin yapiliyor yapilmiyor mu hic bilmiyorum.

Taraftar desen arada var arada yok. Hedef desen NBA avrupa ile yirtmayi bekliyoruz.

Galatasaray adinin oldugu yerde hedef ya sampiyonluk olur yada boyle hedefimiz olmaz.

Yada cikip aciklasinlar 3 yil icinde 1. yil hedefimiz X 2. yil hedefimiz NBA Europe olusa katilmak yoksa Euroleague icin hazirlik. 3. Yil Sampiyonluk ve salonun tamamlanmasi gibi bir hedef koyarsin.

NBA Europe ancak takimi ve taraftari oyalamak olur, hicbir buyuk takim NBA Europe gelecek diye planlama yapmiyor. Bir tek biz hevesliyiz, hayal kuruyoruz gibi geliyor.
fenerin basketboldan yıllık gelirinin 44M dolar olması mümkün değil, lütfen fazla uçmadan doğru bilgiler vermeye dikkat edelim.

Mali kongrede Erkek Basketbol için açıkladıkları rakamlar şöyle;

2026 da 39,8m gider, 44m gelir açıkladılar.
2027 de 47,7m gider, 50,8m gelir hedefi koydular.

Açıkladıkları rakamlar bunlar. Yalan gerçek bilmem.

Full yalan, herhangi bir Türk takımının bu geliri elde edebilmesi mümkün değil. Euroleague şampiyonluk primi 2.4M euro, geri kalan yaklaşık 40M'u nasıl kazanıyorlarmış acaba? Bu heriflerin hayatı yalan, sahtekarlık ve kolpalıkla geçiyor. Gerçekten rezil bir kulüp...

Bütün şubelerde zarar açıklayıp erkek basketbolda kar açıklamalarının faydası ne? Neden böyle bir şey yapsınlar?

Mesela Tarfin senelik 10 milyon Euro sponsorluk ödeyecek. Ortalama 12 bin seyirci çekseler sadece EL den 15 milyon bilet geliri elde ederler. Daha bunun ligi var, başarı gelirleri var, diğer sponsorları var, iddaa gelirleri var, maç günü gelirleri var, EL yayın gelirleri var, mağaza gelirleri var. Var oğlu var. Birde EL Frenchise geliri de eklenecek artık. Size mümkün değil dedirten nedir?

Bütün şubelerde zarar açıklayıp erkek basketbolda kar açıklamalarının faydası ne? Neden böyle bir şey yapsınlar?

Mesela Tarfin senelik 10 milyon Euro sponsorluk ödeyecek. Ortalama 12 bin seyirci çekseler sadece EL den 15 milyon bilet geliri elde ederler. Daha bunun ligi var, başarı gelirleri var, diğer sponsorları var, iddaa gelirleri var, maç günü gelirleri var, EL yayın gelirleri var, mağaza gelirleri var. Var oğlu var. Birde EL Frenchise geliri de eklenecek artık. Size mümkün değil dedirten nedir?
Peki, bu palavralara inanmaya devam edin o zaman. İyi uykular...

Spencer Dinwidde taniyan var mi dun teklif yapilmis...
SPENCER DINWIDDIE ANALİZİ

Spencer Dinwiddie, 1.96’lık boyu ve güçlü fiziğiyle sahada sadece topu yönlendiren bir oyun kurucu değil, aynı zamanda takımı fiziksel olarak da yukarı çeken bir kombo guard diyebiliriz. NBA kariyerinde yakaladığı 600 küsür maçta yakaladığı 13.0 sayı ve 5.1 asist ortalaması var ve oradaki kariyerinde de güvenilir bir hücum aklı olarak oynuyordu. Tepe ikili oyunlarında Ballo ile kurabileceği uyum bizim için oldukça faydalı olacaktır.

Kariyeri boyunca en çok mesafe konulan yönü %33.3’lük NBA üç sayı yüzdesiyle dış şut istikrarsızlığı olsa da, Avrupa’daki daha yakın şut mesafesinde ne kadar hızlı adapte olabileceğini Bayern Münih’teki kısa ama etkili döneminde (EuroLeague'de 11.7 sayı) bence kanıtladı. Saha içi aradığımız oyun lideri olacaktır.

Bir guarda göre uzun olduğu için switch savunmalarında da etkili ancak vücudu ve kafası bunu kaldırır mı orası her NBA oyuncusunda olduğu gibi soru işareti.

Ayrıca sosyal medyada çok komik paylaşımları vardır ve belirtildiği gibi Kaan Kural bunu programlarında yer yer dile getiriyordu.

Müthiş bir oyuncu bize gelir mi bilmiyorum. Gelirse en ideal senaryo Nikolic'ten çıkmak olur.

Spencer Dinwiddie konusunda kaynak nedir bu arada?
sosyal medyada çıktı mı?

Yalan oldugu için finansal anlamda UEFA cezası aldılar bir şekilde kılıfına uydurmuslardir ybahadir basket butcesini çok inanma yani. Yakın takiptesin fbyi Azerbaycan'ın bile midesini bulandıran işler yapıp geldiler dün kırmızı görüp maçtan çıkmayan oyuncu ve kulüp ahlakın sahipler ona göre onların datasini kullan.

Şimdi Özgün Önver'in röportajını dinledim. Genel olarak kendisini şu ana kadar beğeniyorum fakat Galatasaray basketbol takımının GM'inin BCL'yi kazanacağız, hedefimiz net olarak şampiyonluk diyememesini basiretsizce buluyorum. BCL'de senden daha büyük bütçeli kaç tane takım var? BCL'yi kazanacağız, finali kupayı hedefliyoruz gibi net demeçler veremeyeceksen boşuna uğraşıyoruz demektir.

Geri