fenerin basketboldan yıllık gelirinin 44M dolar olması mümkün değil, lütfen fazla uçmadan doğru bilgiler vermeye dikkat edelim.Fenerbahce`nin basketboldan yillik geliri 44 milyon dolar bizim gelirimizi 3`te birini ongoruyoruz o da olursa ama olmaz. Bu arada zaten bildigim kadariyla giderlerimiz 15 milyon civarlarindadir. Galatasaray`in basketbolda bir vizyonu yok olmadigi surecede boyle arafta kalan ne olduren ne gulduren bir takim oluruz. Ben kac senedir salon konusuluyor hatirlamiyorum, gecen sene temel atma toreni yapildi ama yurtdisinda oldugum icin yapiliyor yapilmiyor mu hic bilmiyorum.
Taraftar desen arada var arada yok. Hedef desen NBA avrupa ile yirtmayi bekliyoruz.
Galatasaray adinin oldugu yerde hedef ya sampiyonluk olur yada boyle hedefimiz olmaz.
Yada cikip aciklasinlar 3 yil icinde 1. yil hedefimiz X 2. yil hedefimiz NBA Europe olusa katilmak yoksa Euroleague icin hazirlik. 3. Yil Sampiyonluk ve salonun tamamlanmasi gibi bir hedef koyarsin.
NBA Europe ancak takimi ve taraftari oyalamak olur, hicbir buyuk takim NBA Europe gelecek diye planlama yapmiyor. Bir tek biz hevesliyiz, hayal kuruyoruz gibi geliyor.