Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Tuchel hoca, o son 30 dakikayı İngiliz basınına ve halkına nasıl açıklayacaksın çok merak ediyorum. Messi’ye ise büyük saygılar.
Messi müslümanlığı seçmiş birisi dualarını hiçbir zaman eksik etmiyor.Kendilerini müslüman olduğunu zanneden tiplerden daha müslüman.Tarihi biraz okuduysanız ispanyanın geçmişi korsancılıkla ünlü olan bir devlet.Ha korsancı ha barbarcı.Bugün gönlümüz Filistin destekçisi İspanya'dan yana.
Tabi tabi umreye de gitmiş Ronaldo ve Mesut Özil ile beraber hatta.Messi müslümanlığı seçmiş birisi dualarını hiçbir zaman eksik etmiyor.Kendilerini müslüman olduğunu zanneden tiplerden daha müslüman.Tarihi biraz okuduysanız ispanyanın geçmişi korsancılıkla ünlü olan bir devlet.Ha korsancı ha barbarcı.
Umreye gittiğini bilmiyorum ama mahir beye cevabımı vermiş olduğumu zannediyorum. Neyse anıl bey futbolun içine siyaset girdiğinden beri futbol eskisi kadar heyecan vermiyor.Keşke ülkemiz A Milli Futbol Takımımız finalde olsaydı da tüm halkımıza bize bu gururu yaşatsalardı.İspanyamış arjantinmiş kim kazanırsa kazansın benim ülkem finalde değil hiçte umrumda olmaz.Tabi tabi umreye de gitmiş Ronaldo ve Mesut Özil ile beraber hatta.
Filistin devletinin resmi birşeşmiş milletler hesabı bile yaşasın İspanya paylaşımı yaptı.Messi müslümanlığı seçmiş birisi dualarını hiçbir zaman eksik etmiyor.Kendilerini müslüman olduğunu zanneden tiplerden daha müslüman.Tarihi biraz okuduysanız ispanyanın geçmişi korsancılıkla ünlü olan bir devlet.Ha korsancı ha barbarcı.
kendisi Katolik Hristiyan inancına mensup biri acaba nerenizden uyduruyorsunuz bu hurafeleriMessi müslümanlığı seçmiş birisi dualarını hiçbir zaman eksik etmiyor.Kendilerini müslüman olduğunu zanneden tiplerden daha müslüman.Tarihi biraz okuduysanız ispanyanın geçmişi korsancılıkla ünlü olan bir devlet.Ha korsancı ha barbarcı.
Elhamdülilah müslümanım türk oğlu türküm lütfen ırkçılık yapmayın haddinizi bilin bende herkes gibi filistini destekliyorum. Ama Messiyi daha çok sevdiğim için kazanmasını istiyorum.Futbola siyaseti sizin gibi tipler karıştırır ancak.kendisi Katolik Hristiyan inancına mensup biri acaba nerenizden uyduruyorsunuz bu hurafeleri
Kupa kaldırılırken O Filistin bayrağını görmek dileğiyle
Tabi canım futbolu çok güzel biliyor maşallahTurnuva öncesi herkes İspanya'yı överken, Okan Hocam kendisine sorulan kim şampiyon olur tahmininde direkt olarak İspanya demişti. Futbol bilen ve futbolcudan anlayan bir hocamız var.
Hatalı yazmışım herkes Fransa'yı överken, İspanya oyun olarak çok güçlü demiştiTabi canım futbolu çok güzel biliyor maşallah![]()
Önemli değil ben anlamıştım zatenHatalı yazmışım herkes Fransa'yı överken, İspanya oyun olarak çok güçlü demişti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.