2026 FIFA DÜNYA KUPASI

Tuchel hoca, o son 30 dakikayı İngiliz basınına ve halkına nasıl açıklayacaksın çok merak ediyorum. Messi’ye ise büyük saygılar.

İngiltere Fransa harika maç oldu. Uykusuz kalmaya değdi.

Bugün gönlümüz Filistin destekçisi İspanya'dan yana.

Benim gönlüm Messiden yana 1 Messi 2 Messi 3 Messi

Bugün gönlümüz Filistin destekçisi İspanya'dan yana.
Messi müslümanlığı seçmiş birisi dualarını hiçbir zaman eksik etmiyor.Kendilerini müslüman olduğunu zanneden tiplerden daha müslüman.Tarihi biraz okuduysanız ispanyanın geçmişi korsancılıkla ünlü olan bir devlet.Ha korsancı ha barbarcı.

Messi müslümanlığı seçmiş birisi dualarını hiçbir zaman eksik etmiyor.Kendilerini müslüman olduğunu zanneden tiplerden daha müslüman.Tarihi biraz okuduysanız ispanyanın geçmişi korsancılıkla ünlü olan bir devlet.Ha korsancı ha barbarcı.
Tabi tabi umreye de gitmiş Ronaldo ve Mesut Özil ile beraber hatta.

Tabi tabi umreye de gitmiş Ronaldo ve Mesut Özil ile beraber hatta.
Umreye gittiğini bilmiyorum ama mahir beye cevabımı vermiş olduğumu zannediyorum. Neyse anıl bey futbolun içine siyaset girdiğinden beri futbol eskisi kadar heyecan vermiyor.Keşke ülkemiz A Milli Futbol Takımımız finalde olsaydı da tüm halkımıza bize bu gururu yaşatsalardı.İspanyamış arjantinmiş kim kazanırsa kazansın benim ülkem finalde değil hiçte umrumda olmaz.

Filistin devletinin resmi birşeşmiş milletler hesabı bile yaşasın İspanya paylaşımı yaptı.

kendisi Katolik Hristiyan inancına mensup biri acaba nerenizden uyduruyorsunuz bu hurafeleri :D

Kupa kaldırılırken O Filistin bayrağını görmek dileğiyle

kendisi Katolik Hristiyan inancına mensup biri acaba nerenizden uyduruyorsunuz bu hurafeleri :D

Kupa kaldırılırken O Filistin bayrağını görmek dileğiyle
Elhamdülilah müslümanım türk oğlu türküm lütfen ırkçılık yapmayın haddinizi bilin bende herkes gibi filistini destekliyorum. Ama Messiyi daha çok sevdiğim için kazanmasını istiyorum.Futbola siyaseti sizin gibi tipler karıştırır ancak.

Filistini destekleyen İspanyayı Şampiyon oldukları için tebrik ederim.Sadece messiye üzüldüm. Helal olsun ispanyaya

Dünya Kupası öncesi final oynamasını istediğim 2 takım finalde karşılaştı benden mutlusu yoktu. Ancak final o klasik sıkıcı finallerden biri oldu ama normal karşılıyorum 2 takımın oyununa stratejisine bakınca. İspanya açısından son 20 yıla hegamonya koyup sadece 1 dünya kupasıya yetinmeleri kötü olurdu o yüzden kazanmalarını istemiştim. Ancak Messi'yi çok seven biri olarak onun final kaybetmesini de istemiyordum. Açıkçası sonuç ne olursa olsun kazanana sevincimden çok kaybedene üzülecektim yine de daha iyi olan tarafın kazanması daha az üzdü diyebilirim.

Turnuva öncesi herkes İspanya'yı överken, Okan Hocam kendisine sorulan kim şampiyon olur tahmininde direkt olarak İspanya demişti. Futbol bilen ve futbolcudan anlayan bir hocamız var.

Turnuva öncesi herkes İspanya'yı överken, Okan Hocam kendisine sorulan kim şampiyon olur tahmininde direkt olarak İspanya demişti. Futbol bilen ve futbolcudan anlayan bir hocamız var.
Tabi canım futbolu çok güzel biliyor maşallah🤣

Geri