2026 FIFA DÜNYA KUPASI

Ben Barış'ın kesilmesini doğru buluyorum FAKAT sen aynı mantığı; kendi takımında bile leş oynayıp eleştirilen 7M maaşlı sinsi için uygulamıyorsan orada sınıfta kalırsın. Değil gol atmak, top dahi tutamayan bu vasat altı oyuncuyu tekrar tekrar neden forvet ucuna koyarsın ?
Sağ bekte de Mert aynı şekilde sezon boyunca yuhlandı ama burada da hiçbir işe yaramamasına rağmen kadroda...

Bu arada Uğurcan'a mı yoksa takımın şanssızlığa mı maşallah diyelim ne diyelim bilemedim... 25 metreden 3 kişinin markajındaki adam kalemize gol atıyor, vallahi enteresan takımız...

Can, deniz, Barış sağda olacak şekilde başta sürecekti sahaya forvetsiz oynamak nedir zaten rakip sahada oynuyorsun

Barış etkisiz eleman, zerre faydası olmadığı gibi zararı var. Orta açmayı bile bilmiyor. Bu kadro yapısına da uymuyor belli. Arda da 2 saattir sahaya bırakıyor ancak ne hikmetse hala sahada.
10 kişiyle oynayan Paraguay ise her gelişinde neredeyse golü atacak gibi oluyor...

Rezalet artık bunun adı.
Arda'lar, Kenan'lar, Hakan'lar, Uğurcan'lar, Ferdi'ler kimler kimler. Ne ümitlerle gelmiştik. Elimize verdiler kupaın sapını diyeceğim de kupanın sapı yok. :D

O kadar hyplanan Can ve Deniz'in ard arda boş kaleye atamadıkları goller de ironik oldu. Forvetsiz bu kadar. Keşke Umut Nayır, Serdar Dursun falan getirseydik forvet olarak. Abdülkerim ve Mert Müldür haricinde herkes felaketti. İşin yoksa bekle bir 4 sene daha. O da katılabilirsek. Neyse. Biz yine voleybol ve basketboldan devam. :)))

Bizim kızlar.

Milli takim kampında transfer pazarlığı yapan zihniyet,
RACON kesen tefefe baskani, rezalet.bir teknik yonetim; final oynayacagiz deyip gruptan çıkamayan bir sonuca sürükledi.
2000 jenarasyonuyla kıyaslama yapmayı bırakalım artik onlar mazide kaldi bu nesil BERBER pozu jenerasyonu.

Aktürkoğlu denen sözde futbolcu oynadığı sürece artık milli takımı takip etmeyeceğim.

Heyecanla takip ettiğim son turnuva 2008. Bunda tek bir maçı izlemedim, tatlı uykumu bölmedim. Galatasaray olmasa futbola göz ucuyla bile bakmam bizim ülkede.

2.dakikada gol yiyorsun. Atman için en az 90 dakika var. Rakibin kırmızı da görüyor, hakem de seni asla mağdur etmeden, süreye oynatmadan yanında oluyor ama şu içine ettiğimin turnuvasında gol atamayan bir biz varız. Aynı durumda biz olsak Paraguay muhtemelen 4 tane sallardı bize.
Adamlar kaleci hariç 9 kişiyle oynayıp, her geldiklerinde golle burun buruna kalıyorlar. Gerçekten bir şeylerin izahı lazım.
Deniz ile Can oyuna alınıyor. Biri gidiyor , ofsayt çalınmadan önce kale dibinde auta atıyor.

Barış falan asla bu takımda iş yapamaz. Ben 2-3 ay önce ''dağa taşa orta açtı Osimhen'e dua etsin'' dediğimde ''görmüyor musun, ne güzel orta açtı'' gibi savunulmuştu. Çocuk her maç aynı şeyi yapıyor. Profesyonel bir futbolcu daha mahalle çocukları kadar orta açmayı bilmiyor, şut çekmeyi bilmiyor. Ama lafa gelince trip atar milyonlar kovalarlar.
Kariyeri de kendi de mentali de düşüşte olan Kerem falan zaten oynadıkça bu takım izlenmez.

Montella'ya teşekkür edilmeli.
Hakan, Merih ve İrfan Can'a bir daha bu forma verilmemeli.

Bulgaristan Gürcistan kosova ile oynamaya benzemez bu işler.

Geri