izleme bu kadar dert ediyorsan ya da yazma forumaŞu forumda kime maruz kalıyoruz.Bir yanda eksi 150 IQ'lu sporcu,diğer yerde zorla zıtlaşacağım diye çabalayan sıradan birisi.
izleme bu kadar dert ediyorsan ya da yazma foruma
sikimsonik hazırlık maçıyla ilgili bir sayfa analiz yapmaya gerek yok adı üstünde hazırlık maçı zaten. saçma sapan coaching yaptı dediğin adam da Ergin Ataman. Ülkenin basketbol anlamında top noktası.
Ne verelim abimize? ne istiyorsun? Yakup Sekizkök mü koç olsun? Bu topraklarda Ataman'dan daha iyi bir koç yok. Adam tatil yapacağına milli görev diyor, layıkıyla yapıyor. Saçma sapan bir hazırlık maçı üstünden saçma sapan yorumlar dönüyor. Bir de seninle zıtlaşmak için çaba göstereceğimi düşünmen de komik. Neden o kadar ciddiye alayım?
Bu şekilde konuşan bir arkadaş bence buraya iyi niyetle twitter haberi paylaşanlardan daha çok zarar veriyor. Gereği yapılır umarım. Klavye başındaki delikanlılıklar önlenir. Sonraki mesajda da "lan" yazmış. Uçurun şu 36 yaşındaki veledi. Edep öğrensin bu saatten sonra zor olsa daŞu forumda kime maruz kalıyoruz.Bir yanda eksi 150 IQ'lu sporcu,diğer yerde zorla zıtlaşacağım diye çabalayan sıradan birisi.
Bu şekilde konuşan bir arkadaş bence buraya iyi niyetle twitter haberi paylaşanlardan daha çok zarar veriyor. Gereği yapılır umarım. Klavye başındaki delikanlılıklar önlenir. Sonraki mesajda da "lan" yazmış. Uçurun şu 36 yaşındaki veledi. Edep öğrensin bu saatten sonra zor olsa da
Hayır değilim senin gibi herkese saldırgan, seviyesiz ve hadsiz konuşmayıp aksine foruma katkıda bulunacak bir şekilde yazı yazıyorum. Hiçbir zaman da ban yemedim. Seviyesi senin gibi olan bir insana da son defa cevap verdiğim bir mesajdır bu.Sen ne biliyorsun da konuşuyorsun ? Sen aramızdaki olayı biliyor musun bilmiyorsun.Senin gibi 30-40 mesajlı,banlandıkça foruma gelip huzursuzluk yaratanlar,trollük yapanlar asıl bu forumun en büyük sorunlarından.
Saçma sapan twitter haberlerini paylaşıp banlananlardan birisindir.Onu bile belirtmişsin.
Hayır değilim senin gibi herkese saldırgan, seviyesiz ve hadsiz konuşmayıp aksine foruma katkıda bulunacak bir şekilde yazı yazıyorum. Hiçbir zaman da ban yemedim. Seviyesi senin gibi olan bir insana da son defa cevap verdiğim bir mesajdır bu.
36 yaşındaki velet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.