Üst

Alen SmailagicBSL5 maç21:58 dk12,2 sayı4,4 rib1,8 ast14,4 VPBCL2 maç24:51 dk14,5 sayı6,0 rib1,0 ast18,5 VP

Katılım
15 Eki 2007
Mesajlar
3,938
Yaş
33
@Anıl Mehmet Yıldırım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
 
Metu ile birlikte beklentimizin üzerinde olan ikinci hamle. Eurolig'de zaman zaman parladığı maçlar da oldu ama oynadığı takımları çok esas almamak lazım zira kara düzen takımlardı.
Atlet, top sürebilen, oyun aklı olan mobil bir uzun oyuncu aldık. Üstelik şut da atabiliyor. Başarılı olacağından şüphem yok.
 
Sezonu 16 sayı 7 rib ortalaması ile tamamlar. Güzel transfer.
 
5 numara oynatılan İsmailimin toplam ribaundu 0.

Hey gibi Gs Basket hey.
 
5 numara oynatılan İsmailimin toplam ribaundu 0.

Hey gibi Gs Basket hey.

Smailagic`i aliyorsak nasil bir 5 numara olabilecegini de tahmin ederek takim kimyasini kurmamiz gerekiyor.
Smailagic boyle bir oyuncu Yugoslav Ekolu 3`luk atar top surer oyun bilgisi yuksektir. Fiziksellik zayifdir ama akillidir.
Bu nedenle 4 numarada Pierre yada Metu var arkasinda 5 numarada Ballo var.

Bence uzunda gidilen profiller performasindan bagimsiz dogru bir kimya ile yapildi. Pierre bekledigimiz katkiyi henuz yapamadi. Metu skor olarak yapamadi ama Smailagic`i sirf az ribaunttan elestirmek dogru degil.
 
Geri