Levent Kaya
Kayıtlı Üye
Beyaz ve parcali formanin omuz kismi cok dar gibi duruyor.Keske daha güzel forma cikarsalardi bide basket formasi alirdim futbol formasi yaninda.
Onu hayatım boyunca ben de anlayamadım, hala nedenini bilmiyorum ama bu sadece bize ait bir şey değil Allah'tan. Nedenini bilen varsa açıklarsa çok iyi olur.Selçuk Kahveci' Alıntı:benim anlamadığım formanın üst kısmı 55 lira. şortu 60,50 lira. şortun ucuz olması gerekmez mi?
Onu hayatım boyunca ben de anlayamadım, hala nedenini bilmiyorum ama bu sadece bize ait bir şey değil Allah'tan. Nedenini bilen varsa açıklarsa çok iyi olur.[/quote:kcz4uvao]Uğurcan Günel' Alıntı:[quote="Selçuk Kahveci":kcz4uvao]benim anlamadığım formanın üst kısmı 55 lira. şortu 60,50 lira. şortun ucuz olması gerekmez mi?
Onu hayatım boyunca ben de anlayamadım, hala nedenini bilmiyorum ama bu sadece bize ait bir şey değil Allah'tan. Nedenini bilen varsa açıklarsa çok iyi olur.[/quote:1y3szxcz]Halil İbrahim' Alıntı:[quote="Selçuk Kahveci":1y3szxcz]benim anlamadığım formanın üst kısmı 55 lira. şortu 60,50 lira. şortun ucuz olması gerekmez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.